Aπόστολος Τσαούσης: θρήνος για τον 22χρονο dj που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ποιος ήταν ο 22χρονος dj, Απόστολος Τσαούσης, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κηφισίας;

Μόλις 22 χρονών ήταν ο οδηγός του οχήματος που τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από την πορεία του στην Κηφισίας και καρφώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρει τραγικό θάνατο.

Αυτός είναι ο νεαρός dj που σκοτώθηκε στο φριχτό τροχαίο στην Κηφισίας – Το σπαραχτικό μήνυμα των συναδέλφων του στο facebook

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και ακόμη τρεις κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο νεαρός Αποστόλης Τσαούσης που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, εργάζονταν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στην Κηφισιά, στην αρχή ως DJ και κατόπιν ως μπάρμαν.

Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι το μήνυμα των συναδέλφων του στο λογαριασμό του μαγαζιού στο Facebook…

Την Κυριακή, ο νεαρός δεν εργάζονταν στο bar, αλλά είχε πάει για τα γενέθλια ενός φίλου του. Όταν έφυγε από εκεί συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε υποκατάστημα τράπεζας, που βρίσκεται επί της Κηφισίας 209, στο ρεύμα προς Αθήνα. Οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου και ο 22χρονος dj Απόστολος Τσαούσης κατέληξε.

Διαβάστε γιατί νεαρό ζευγάρι “βούτηξε” στον Κηφισό και ποιους «καίει» το πόρισμα φωτιά της ΕΔΕ για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.