Γιακουμάκης: Ποιο “παρεάκι” Κρητικών εντοπίζει η Αστυνομία ως ηθικούς αυτουργούς. Ανοίγουν στόματα

Ποιο ήταν το «παρεάκι» των Κρητικών πίσω από το bullying του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Σε τέσσερις συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη εστιάζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών της αυτοκτονίας.

Πρόκειται για άτομα με καταγωγή από την Κρήτη, τα οποία φέρονται να βρίσκονται πίσω από τα καψόνια που προσδιορίζονται χρονικά από την άνοιξη του 2014 μέχρι και το καλοκαίρι του ίδιου έτους, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Η Ασφάλεια δεν αποκλείεται να καλέσει εκ νέου να καταθέσουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Οι νεαροί αυτοί Κρητικοί έκαναν στο παρελθόν παρέα με τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη και μάλιστα σχετικά πρόσφατα είχαν πάει μαζί του να δουν ταινία στον κινηματογράφο στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι συγκεκριμένοι Κρητικοί φέρονται να είχαν δέσει ιμάντα στο λαιμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη για να τον κάνουν να μοιάζει «σκυλάκι». Το «παιχνίδι» χωρίς όριο σε βάρος του, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, είχε οδηγήσει τον ευαίσθητο Βαγγέλη στην απόφαση να εγκαταλείψει τη Σχολή.

Η τελευταία επίθεση εναντίον του, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, απέχει πάρα πολύ χρονικά από την ημέρα εξαφάνισής του, καθώς προσδιορίζεται χρονικά τον Αύγουστο του 2014.

Τσούκαλης: Αρχίζουν να ανοίγουν στόματα στα Γιάννενα

«Αρχίζουν να ανοίγουν κάποια στόματα στα Γιάννενα», αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με την τραγική κατάληξη του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ένταση στον “αέρα” για την υπόθεση Γιακουμάκη

Να κατονομάσει το συνδικαλιστή που τον απείλησε ζήτησε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στον ελληνικό γεωργικό οργανισμό “ΔΗΜΗΤΡΑ”, Παναγιώτης Κάτσαρης, από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον επικεφαλής του κλιμακίου που διενήργησε τη διοικητική εξέταση στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Να μας πει και να κατονομάσει και όχι να λέει γενικώς και αορίστως συνδικαλιστές από την Αθήνα. Ποιος ήταν αυτός ο συγκεκριμένος που του έκανε αυτή την απειλή. Εμείς έχουμε βγάλει ανακοίνωση από τη δεύτερη βδομάδα και έχουμε πει ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου αναλογούν, σε όποιους η εισαγγελική και αστυνομική έρευνα καταλήξει ότι έχουν ευθύνες», ανέφερε, ενώ ανέβηκαν οι τόνοι του κ. Κάτσαρη με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=glC65AOsrxw

https://www.youtube.com/watch?v=ppVFh_eG37g

Διαβάστε πώς δεν άντεξε και λύγισε on air η Όλγα Τρέμη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και πώς δέχεται bullying και νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.