Σάλος: Δέχεται bullying και νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Εμετός, ποινική δίωξη

Απαράδεχτο και προκαλεί οργή αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με σχόλια που έχουν αναρτηθεί στο internet για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός κοντά στη σχολή του στα Γιάννενα το πρωί της Κυριακής.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των ελληνικών αρχών ότι ο αγνοούμενος φοιτητής, που απασχολεί από τις αρχές Φεβρουαρίου την Ελλάδα και την Κύπρο με την εξαφάνιση του από την φοιτητική εστία των Ιωαννίνων, εντοπίστηκε νεκρός κάποιοι ανεγκέφαλοι εξαπολύουν μύδρους και βωμολοχίες εναντίον του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμό στο νεκρό γράφουν χυδαία και υβριστικά σχόλια, βγάζοντας ένα απύθμενο μίσος εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που ο κάθε νορμάλ άνθρωπος διερωτάται «μα γιατί;» «Ακόμα και τώρα;» «Γιατί δεν αφήνουν την ψυχή του να ησυχάσει;»

Ακόμα και νεκρός δέχεται bullying ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά και η συμπεριφορά τους προκαλεί προβληματισμό και μεγάλη ανησυχία.

Την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσαν οι καταγγελίες για εξύβριση και προσβολή του νεκρού Βαγγέλη Γιακουμάκη που δημοσιεύτηκαν σε blog. Η ιστοσελίδα έχει προκαλέσει κύμα οργής μεταξύ των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ιστοσελίδα, της οποίας το όνομα αρνούμεθα να αναφέρουμε, υπήρχε από το πρωί σωρεία υβριστικών μηνυμάτων από ανώνυμους χρήστες οι οποίοι μιλούσαν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τον άτυχο φοιτητή και επέχαιραν για τον θάνατό του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του LIFO.gr με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επιβεβαιώθηκε πως οι αρχές είναι ενήμερες μετά από πολλαπλές καταγγελίες πολιτών και η έρευνα για τον διαχειριστή είναι σε εξέλιξη. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τον εντοπισμό του και ενδεχομένως και επίσημες ανακοινώσεις.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για αυτόφωρο αδίκημα και δεν αποκλείεται να γίνουν συλλήψεις.

Διαβάστε μερικά από τα εμετικά σχόλια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη:

Ανώνυμος είπε…
μολις εγινες μ@λ@κας
15 Μαρτίου 2015 – 12:44 μ.μ.

Ανώνυμος είπε…
γ@μώ το τις ξινομυζήθρες γ@μημένο κρητικό σκ@τό εύχομαι καλό χέσιμο στον τάφο σου από ‘λη την οικουμένη και ατομικά σε ολόκληρη την βοθροκρήτη
15 Μαρτίου 2015 – 1:30 μ.μ.

Ανώνυμος Ανώνυμος είπε…
βαγγελη ειδες τι παθαινουν οσοι κανουν π@πες και βαζουν π@#τσες στην κ@λοτρυπα ? καλα να παθεις βρ@μοτυρο π@#στη κρητικη μυζηθρα , εμεις να ειμαστε καλα να τρωμε ψαρια φρεσκα και κρεατα γ@μω τα κοκαλασου σιχ@μενε
15 Μαρτίου 2015 – 1:37 μ.μ.

Ανώνυμος Ανώνυμος είπε…
ΒΑΓΓΕΛΗ Π@#ΣΤΑΡΔΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΨΟΦΙΜΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥ Π@#ΣΤΗ
15 Μαρτίου 2015 – 1:48 μ.μ.

Α. Μ. είπε…
Συμφωνω με τον αναρτησαντα, Κ@ΛΟ Ψ@ΦΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ !!!
οσο γι΄αυτους που βριζουνε στα σχολια ΚΑΛΟ Ψ@ΦΟ και σ΄αυτους !!!

Διαβάστε τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τι λένε για τη βεντέτα στο χωριό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.