Σάλος με ατάκα Μπακογιάννη για Σαμαρά: γιατί του είπε «σώωωπα», πότε έπεσαν γιούχα [video]

Ποια η απίστευτη ατάκα της Μπακογιάννη για Σαμαρά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Ποιοι τη γιούχαραν;

Κάτι παραπάνω από προφανής υπήρξε την Κυριακή η διάσταση απόψεων μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά για έκτακτο συνέδριο στη ΝΔ και διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας, όπως φαίνεται και από βίντεο από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

«Θέμα αρχηγού παράταξης έθεσα εγώ ο ίδιος, στην προχθεσινή Κοινοβουλευτική μας ομάδα. Εξηγώντας ότι δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου, αλλά θα ήταν αδιανόητο, αυτές τις κρίσιμες ώρες. δεν θα ήταν σωστό να εγκαταλείψω τη μάχη της παράταξης. Εξήγησα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν επιζήμιο, αλλά κάλεσα έντιμα και καθαρά όποιον ήθελε να κινήσει καταστατικές διαδικασίες, κανείς δεν το έθεσε και το θέμα έκλεισε» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Κι ενώ πολλοί παρρευσισκόμενοι τον χειροκροτούσαν, η Ντόρα Μπακογιάννη όχι μόνο δεν συμμετείχε, μαζί με άλλους συναδέλφους της, αλλά αντέδρασε με την εξής ατάκα: «Σώωωπα». Δείχνοντας έτσι με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή της σε όσα είχε αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβηκε στο βήμα της Επιτροπής και ζήτησε πάλι έκτακτο συνέδριο, διαστρεβλώνοντας όμως τα λόγια του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Δε πρέπει να ανησυχεί ο κ. Σαμαράς για το έκτακτο συνέδριο», είπε χαρακτηριστικά.

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το antinews.gr, υπήρξαν μαζικές αποδοκιμασίες και «γιούχες», λέγοντας στην Ντόρα Μπακογιάννη πως «δεν είπε ο Σαμαράς πως ανησυχεί», «μην λες άλλα λόγια» και «αν ήθελες, ας έθετες ζήτημα ηγεσίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα». «Κατέβα κάτω, έχουμε πρόεδρο εκλεγμένο από τον λαό».

Κάποιοι φαίνεται πως ματαιοπονούν να δημιουργήσουν κλίμα ή απλά δεν καταλαβαίνουν πως «δεν τους σηκώνει το κλίμα».

Δείτε το βίντεο με την ατάκα της Μπακογιάννη στον Σαμαρά:

Διαβάστε το απίστευτο «καρφί» του Αντώνη Σαμαρά για Δένδια και γιατί σηκώθηκε κι έφυγε ο Τσίπρας από το γεύμα κορυφής με Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.