Απίστευτο βίντεο: Τρένο πάτησε οπερατέρ ενώ γύριζαν ταινία. Στη φυλακή ο σκηνοθέτης

Ένα απίστευτο δυστύχημα συνέβη όταν τρένο παρέσυρε μία οπερατέρ ενώ γύριζαν ταινία.

Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν γίνονται αυτά που συνέβησαν όσα καταγράφονται στο βίντεο ενός τραγικού δυστύχηματος στα γυρίσματα της ταινίας “Midnight Rider” τον Φεβρουάριο του 2014.

Μια γυναίκα οπερατέρ έχασε τη ζωή της όταν το συνεργείο που γύριζε μια σκηνή σε σιδηροδρομική γέφυρα αντιλήφθηκε ένα τρένο να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα. Ακολουθούν σκηνές αλλοφροσύνης με το συνεργείο να προσπαθεί να απομακρυνθεί από το σημείο αλλά δυστυχώς η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να χάσει τη ζωή της.

Το βίντεο-ντοκουμέντο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης με κατηγορούμενο τον σκηνοθέτη της ταινίας με θέμα τη ζωή του τραγουδιστή Γκρεγκ Άλμαν.

Νεκρή είναι η 27χρονη οπερατέρ Σάρα Τζόουνς για το θάνατο της οποίας ο σκηνοθέτης Ράνταλ Μίλερ καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλακή για φόνο εξ αμελείας.

Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της δίκης η εταιρεία στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο τμήμα του δικτύου είχε αρνηθεί δύο φορές στην παραγωγή της ταινίας την άδεια να γυρίσει σκηνή στις γραμμές του τρένου.

Όμως ο Μίλερ αποφάσισε να πραγματοποιήσει το γύρισμα πιστεύοντας – λανθασμένα όπως αποδείχθηκε – ότι δεν θα περνούσαν άλλα τρένα εκείνη την ημέρα.

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τη στιγμή που το τρένο παρασύρει τη νεαρή οπερατέρ:

https://www.youtube.com/watch?v=DOdtqUVu6Js

https://www.youtube.com/watch?v=BqQ4TE0Hsug

Διαβάστε πώς τρένο πάτησε 15χρονη ενώ χόρευε στις ράγες και πώς εκτροχιάστηκε τρένο με 80 νεκρούς στην Ισπανία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.