“Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια. Απλά το πρωί λιάζονται”

Τι δήλωσε για τους μετανάστες στην Αθήνα η Τάσια Χριστοδουλοπούλου και τους άφησε όλους άφωνους;

Η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας εχθές στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως κάνοντας η ίδια βόλτα μόνη της χθες στο κέντρο της Αθήνας δεν είδε κανέναν μετανάστη στον δρόμο, ότι το βράδυ δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο «Απλά το πρωί λιάζονται».

Σε μία ακόμη δήλωση η Τασία Χριστοδουλοπούλου προκάλεσε έντονη συζήτηση και αντιπαράθεση για τους πρόσφυγες που περνούν κατά χιλιάδες τα σύνορα της χώρας προέβη η υπουργός, μετά την προ μηνών δήλωσή της ότι «αν ενοχλούν» θα τους πάρει στους διαδρόμους του υπουργείου.

Ερωτηθείσα, λίγο αργότερα, σε συνέντευξή της στο MEGΑ η Τάσια Χριστοδολουπούλου υποστήριξε ότι «δεν καραδοκούν τόσοι πολλοί (σ.σ. μετανάστες) να περάσουν στην Ελλάδα αφού υπολογίζουμε να φτάσουν το πολύ τις 100.000 μέσα στο 2015».

«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες» τόνισε επίσης η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Όταν λέμε από το πρωί “λαθρομετανάστες”, όταν λένε οι δήμοι έχουμε πρόβλημα, τι νομίζετε ότι ακούει η ΕΕ» συμπλήρωσε η υπουργός. «Δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνη, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα» πρόσθεσε.

Απηύθυνε, μάλιστα, νουθεσίες προς δημοσιογράφους «για να βοηθήσετε να αρχίσετε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες γιατί αν μιλάτε για μετανάστες ή λαθρομετανάστες η ΕΕ δεν θα εγκρίνει κονδύλια».

«Σταδιακά θα υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν πρεπει να εξαγγέλετε το πρόβλημα. Μην φοβίζετε τον κόσμο, πέστε κάτι καλό. Πείτε για τη Γαύδο που τους τραπεζώσανε, που κάνανε κυνήγι που πήγαν οι υπηρεσίες» συνέχισε τις παραινέσεις προς τους δημοσιογράφους.

«Μικρασιατική καταστροφή έχουμε; πρόσφυγες έρχονται» συμπλήρωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Διαβάστε ποιοι είναι οι δύο υπουργοί Θοδωρής Δρίτσας και Τασία Χριστοδουλοπούλου που είναι παντρεμένοι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.