Ο Μιχάλης Ιγνατίου ξεφτίλισε δημόσια τον Άδωνι Γεωργιάδη

Πώς ξεφτίλισε δημόσια τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Μιχάλης Ιγνατίου;

Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι ανταποκριτής του καναλιού Mega και των εφημερίδων Έθνος και Ημερησία στην Ουάσινγκτον, συνεργάζεται δε με την εφημερίδα «Πολίτης της Κύπρου».

Μετά τη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο Α. Γεωργιάδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter την «είδηση» ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος έκανε «πλάκα» στον Έλληνα υπουργό, λέγοντας «ήρθε και μας έφερε λεφτά», μιλώντας για έλλειψη σοβαρότητας.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και ο Ιγνατίου, μαζί με τον εκδότη της «Greek News», μιας ελληνοαμερικανικής εφημερίδας που εκδίδεται στη Νέα Υόρκη, Αποστόλη Ζουπανιώτη, τον ξεφτίλισαν δημόσια για το ψέμα του.

«Πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο ο Ομπάμα» απάντησε ο Ιγνατίου στον Γεωργιάδη, με τον Ζουπανιώτη να τον επιβεβαιώνει λέγοντας «με τέτοια ψέματα τα μεγάλα κανάλια μας αυτοκαταργούνται μόνα τους».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέχεια έσβησε το επίμαχο tweet. Έχει πιαστεί πολλές φορές να λέει ψέμματα και παρόλα αυτά όταν τα λέει κανείς δεν τον αντικρούει εκείνη την στιγμή σε αντίθεση με τον Μ. Ιγνατίου που δεν αφήνει αναπάντητο το ψέμα.

Δείτε το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη και την απάντηση του Μιχάλη Ιγνατίου:

ignatiou-georgiadis

Διαβάστε γιατί απειλούν τον Μιχάλη Ιγνατίου και τι είπαν επί 12 λεπτά Βαρουφάκης και Ομπάμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.