Όλεγκ Ντεργκατσιόβ The Voice: Ποιος ο 22χρονος ταλαντούχος στην ομάδα της Βανδή [vid]

Δείτε τα βίντεο με τις εμφανίσεις του Όλεγκ Ντεργκατσιόβ στο The Voice.

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα battles του «The Voice», με το show να καθηλώνει για ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές, κάτι, που αποδείχτηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία “χτύπησαν κόκκινο”.

Είναι γεγονός, πως φέτος οι coaches του The Voice έχουν έρθει σε ομολογουμένως δύσκολη θέση, δεδομένου πως οι παίκτες -στο σύνολό τους- βρίσκονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο, ενώ πολλοί ξεχώρισαν ήδη από την πρώτη τους εμφάνιση.

Ένας από αυτούς είναι και ο 22χρονος παίκτης του The Voice, Όλεγκ Ντεργκατσιόβ, με καταγωγή από τη Ρωσία και την Ελλάδα, τον οποίο διεκδίκησαν και οι 4 coaches αλλά τον κέρδισε η Δέσποινα Βανδή.

Aπό την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο The Voice, ο Όλεγκ Ντεργατσιόβ καθήλωσε τους κριτές, ερμηνεύοντας το “Alcoholic-Starsailor” και κάνοντας και τους 4 coaches να πατήσουν το κουμπί!

Στο πρώτο battle του The Voice, ο 22χρονος Όλεγκ Ντεργκατσιόβ, όντας στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή αναμετρήθηκε με τον Διονύση Κωστή, ερμηνεύοντας το “Play that funky music».

Ολοκληρώνοντας την ερμηνεία τους, η τραγουδίστρια και coach τους, Δέσποινα Βανδή, τους είπε χαρακτηριστικά: «Ήσασταν πολύ καλοί και οι δύο, σε πιο ροκάδικη η προσέγγιση του Όλεγκ. Και του Διονύση ήταν καλή, αλλά λίγο υπερβολική η ερμηνεία του». Όταν ολοκληρώθηκε η κριτική, στο παιχνίδι παρέμεινε ο Όλεγκ Ντεργκατσιοβ.

Σημειώνεται, πως ο Όλεγκ Ντεργκατσιόβ, όπως δήλωσε και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρωινό, ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει μια μπάντα με το όνομα “Τρικάβαλο”, με την οποία συμμετείχε και στο Schoolwave Festival 2014.

Δείτε τα βίντεο με τις εμφανίσεις του Όλεγκ Ντεργκατσιόβ στο The Voice:


Διαβάστε ποιος ο παίκτης του The Voice Μάριο Λικάφι και γιατί η Βανδή έδιωξε παίκτρια από το The Voice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.