The Voice: Ο παίκτης από την Αλβανία που έκανε Ρέμο και Μιχάλη να “σφαχτούν” για πάρτη του[video]

Ο Μάριο Λικάφι από την Αλβανία εξέπληξε τους 4 coaches του The Voice και έκανε Ρέμο και Μιχάλη Stavento να σφαχτούν για να τον πάρουν.

Ο Μάριο, 22 ετών, στη συμμετοχή του στο The Voice ερμήνευσε το “Reckoning song” του Asaf Avidan.

Ο Μάριο Λικάφι έχει καταγωγή από την Αλβανία. Γεννήθηκε εκεί και σε ηλικία 2 ετών, μαζί με την οικογένεια του ήρθαν στην Πάρο.

Στα 9 του ξεκίνησε πιάνο, σολφέζ και θεωρία της μουσικής ενώ είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Η μητέρα του, η Αλμίντα, ήταν mezzo soprano στην Αλβανία και πάντα ονειρευόταν, ο γιος της, να ασχοληθεί με τη μουσική.

Τώρα ζει μόνος στην Κεφαλονιά λόγω των σπουδών του στο Τμήμα τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων.

Ο Μάριο Λικάφι κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους 4 Coaches του The Voice:

«Είσαι μια ξεχωριστή φωνή. Μπράβο σου!» είπε η Δέσποινα, ενώ η Μελίνα του είπε πόσο σημαντικό είναι όταν τραγουδάει κάποιος να σε παίρνει μαζί του με την ερμηνεία του και αυτό ο Μάριο το έκανε.

«Μου άρεσε πολύ η ερμηνεία σου και θα μπορέσω να αναδείξω κι άλλα πράγματα σε σένα…» είπε ο Μιχάλης και αυτή η φράση ήταν αρκετή για να πείσει τον Μάριο Λικάφι και να τον ακολουθήσει στην ομάδα του.

Το θετικό κλίμα και τα συνεχή πειράγματα ανάμεσα στους coaches δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και από το τελευταίο επεισόδιο των blind auditions του The Voice το βράδυ της Κυριακής.

Ο Μάριο Λικάφι αποτέλεσε το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Stavento που τον ήθελαν και οι δύο στην ομάδα τους. Μετά τις κριτικές των coaches ακολούθησε κονταρομαχία που κορυφώθηκε όταν ο Μιχάλης εκστασιασμένος από τη νίκη του είπε περιπαιχτικά τον Αντώνη Ρέμο “γατί”.

«Μιχαλάκη, για κάτσε καλά… Το «γατί» θα το πεις σε κανένα γατάκι, όχι στο λιοντάρι… Ηρέμησε…» ανέφερε με νόημα ο Αντώνης Ρέμος στον Μιχάλη Stavento.

Δείτε το τραγούδι του Μάριο Λικάφι στο The Voice:

Διαβάστε ποια παίκτρια του The Voice πέθανε ξαφνικά και δείτε τη 17χρονη Δάφνη που έχει μαγέψει τους coaches του Voice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.