Έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα: Παράνομοι εραστές οι δύο νεκροί που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο

Έγκλημα πάθους αποδεικνύεται τελικά η τραγωδία στη Σαλαμίνα με δύο νεκρούς εραστές που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σαλαμίνας από το έγκλημα ερωτικού πάθους που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης όταν βρέθηκαν νεκροί ένας 35χρονος λιμενικός και η 44χρονη ερωμένη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι δύο εραστές είχαν σχέση από το 2012 παρά το γεγονός ότι και οι δύο ήταν παντρεμένοι.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το παράνομο ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα χθες το βράδυ και ο 35χρονος σε κατάσταση αμόκ πυροβόλησε την ερωμένη του στο στομάχι σκοτώνοντας την ακαριαία ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται οι σύζυγοι των δύο νεκρών εραστών, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν και το ενδεχόμενο ο άνδρας να πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Στη Σαλαμίνα, βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το γκαράζ είναι στο σπίτι του 35χρονου, ενώ το αυτοκίνητο, ένα Όπελ Ζαφίρα, ανήκει στον σύζυγο της 44χρονης.

Λίγο μετά τις 21:00, η γυναίκα του 35χρονου, ειδοποίησε τον σύζυγο της 44χρονης, πως κάτι είχε συμβεί στο γκαράζ του σπιτιού τους στη Σαλαμίνα και εκείνος με τη σειρά του επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί εντόπισαν τον άνδρα, νεκρό στη θέση του οδηγού, με τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του σε εμβρυακή στάση με τραύμα στην κοιλιά, επίσης νεκρή, την γυναίκα. Ένα πιστόλι, ενδεχομένως το υπηρεσιακό όπλο του Λιμενικού Υπαλλήλου, βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του.

https://youtu.be/uAWMrSihWh4

Διαβάστε την τραγωδία με ηλικιωμένο στη Σαλαμίνα και τα εγκλήματα πάθους που συγκλόνισαν την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.