Γιάνης Βαρουφάκης: Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση στα Εξάρχεια [video]

Τι δείχνει βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια;

Πριν από λίγη ώρα δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με την ομάδα των νεαρών που αποδοκιμάζουν τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Φαίνεται ότι αυτός που απαθανάτισε τις συγκεκριμένες εικόνες στο βίντεο ξεκίνησε την εγγραφή λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του επεισοδίου, ενώ στο βίντεο ακούγονται καθαρά οι αποδοκιμασίες και οι βρισιές στον Γιάνη Βαρουφάκη, με τους νεαρούς να του ζητούν να αποχωρήσει άμεσα από το εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τον προπηλακισμό του Γιάνη Βαρουφάκη και της γυναίκας του Δανάης Στράτου τη νύχτα της Τρίτης στα Εξάρχεια, δείχνει πώς περίπου 30 νεαρά άτομα συνομιλούσαν σε έντονο ύφος με τον υπουργό Οικονομικών.

Το υλικό καταγράφει τα όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το εστιατόριο, όπου όπως διηγήθηκε ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης, περίπου 30 άτομα εισέβαλαν και απαίτησαν από τον ίδιο να φύγει από την «περιοχή τους».

«Είσαι πολιτικός και δεν σε πιστεύουμε», «δεν θα ξανακατέβεις στα Εξάρχεια», «φύγε από εδώ και μην ξαναγυρίσεις», «να πηγαίνεις εκεί που πηγαίνουν οι συνάδελφοί σου» είναι μερικά από όσα φώναζαν οι συγκεντρωμένοι νεαροί προς τον υπουργό, σε πολύ έντονο ύφος.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια:

https://www.youtube.com/watch?v=4cUXXzMY5Zc

Διαβάστε τι είπε ο Βαρουφάκης για την αυτοθυσία της Δανάης Στράτου στην επίθεση στα Εξάρχεια και δείτε την ταπεινή πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους όπου μετακόμισε ο Βαρουφάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.