Σάλος στις Σέρρες: “Τόλμησαν” να κράξουν τον Σαμαρά και τους συνέλαβαν [video]

Γιατί έφαγε άγριο κράξιμο ο Αντώνης Σαμαράς στις Σέρρες;

Αντιμέτωπος με την οργή αγροτών από χωριά των Σερρών βρέθηκε κατά την περιοδεία του στην περιοχή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τις περιοχές Μαυροθάλασα και Πεθελινό στις Σέρρες, όπου ορισμένοι αγρότες του επιτέθηκαν φραστικά, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η κυβέρνησή του είχε καθυστερήσει η καταβολή των αποζημιώσεων για τη χαλαζόπτωση του Ιουνίου του 2014.

“Ήρθατε να δείτε τα χάλια σας; “Ντροπή σας”.

«Είσαι αλήτης, ήρθαμε στην Κηφισιά να σε δούμε κι εσύ μας έπνιξες στα χημικά», φώναξαν μεταξύ άλλων οι αγρότες, ενώ στο Πετελεινό έγιναν και δύο προσαγωγές.

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «Επιλογές» στις Σέρρες, βρέθηκε στο σημείο της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στο χωριό Πεθελινό και κατέγραψε τη φραστική επίθεση εις βάρος του προέδρου της ΝΔ.

Το επεισόδιο σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, καταγράφηκε από τις κάμερες ενώ στο βίντεο ακολουθεί και το ρεπορτάζ στο Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, με τη γυναίκα, η οποία επιτέθηκε λεκτικά στον Σαμαρά να κάνει δηλώσεις έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο με τη φραστική επίθεση στον Σαμαρά στις Σέρρες:

Διαβάστε σε ποιους δύο νεαρούς βουλευτές ο Σαμαράς έχει τάξει τη διαδοχή και τη δήλωση-κόλαφο Καραμανλή για Αντώνη Σαμαρά και Μαρίνα Πατούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.