Βαρουφάκης: θα διαλυθεί η κυβέρνηση τον Ιανουάριο. Αποκαλυπτικές δηλώσεις

Ποιες είναι οι δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για την κυβέρνηση;

Στη λύση Μάγιερππ περί διπλού νομίσματος αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, προσερχόμενος στο υπουργείο.

«Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση “λύση Μάγιερ” για διπλό νόμισμα. Υπάρχει μόνον πολιτική λύση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος τόνισε πως «σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις».

Κατά τη συζήτηση που είχε με συμβασιούχους του ΥΠΟΙΚ, σε μία αποστροφή του λόγου του ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε: Δεν μπορώ να δεσμευθώ ότι θα είμαστε κυβέρνηση τον Ιανουάριο.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας με καθαρίστριες, των οποίοι οι συμβάσεις έχουν λήξει, δεν ανανεώθηκαν και σήμερα διαμαρτυρόταν γιατί δεν συμπεριλήφθηκαν στο νομοσχέδιο με το οποίο έγινε η επανασπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών είπε μεταξύ άλλων ότι «μπορώ να δεσμευτώ ότι θα είμαστε κυβέρνηση μέχρι τον Ιανουάριο;…».

«Δεν έβγαλα ανακοίνωση την ημέρα που επέστρεψαν οι υπόλοιπες; Έχετε δέσμευση από εμένα. Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε κυβέρνηση και εσείς να είστε στο δρόμο. Οπότε η δέσμευσή μας είναι απόλυτη» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε μια από τις καθαρίστριες που τον πλησίασε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη:

Δείτε τον Βαρουφάκη ημίγυμνο με την πρώην γυναίκα του και το βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.