Εκλογές 2015 LIVE: Δείτε το ντιμπέιτ ζωντανά. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες #ERTdebate2015

Παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές 2015.

Ζωντανά αλλά και με όλα τα παραπολιτικά και παραλειπόμενα θα μπορούν οι επισκέπτες να παρακολουθήσουν το ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών για τις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015.

Το πρώτο ντιμπέιτ για τις εκλογές 2015 ξεκινά στις 9 το βράδυ. Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεόραση, το ντιμπέιτ θα παίζει σε live streaming.

7 αρχηγοί, 6 δημοσιογράφοι, 6 θεματικές

Οι Αλέξης Τσίπρας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Σταύρος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Πάνος Καμμένος και Φώφη Γεννηματά θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αυτοί, εκπρόσωποι των 6 καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, θα είναι οι εξής:

Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1) και Μάκης Γιομπατζολιάς (EΨΙΛΟΝ).

Συντονιστής της συζήτησης κι εκπρόσωπος της ΕΡΤ θα είναι ο Πάνος Χαρίτος.

Τα ερωτήματα στο ντιμπέιτ θα είναι οργανωμένα σε 6 θεματικές, 7 κύκλους:

1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία
2ος κύκλος: Παιδεία, Υγεία
3ος κύκλος: Διοίκηση, Κοινωνική Πολιτική
4ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική-προσφυγικό
5ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική – ‘Αμυνα
6ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του κάθε δημοσιογράφου
7ος κύκλος σε δύο γύρους: Οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του κάθε αρχηγού και δυνατότητα αν θέλει να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως του έχει ήδη υποβληθεί.

Λίγο πριν τις 20:00 ξεκίνησαν οι αφίξεις στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Πρώτος από τους δημοσιογράφους έφτασε ο Αντώνης Σρόιτερ, ακολούθησε η Μαρία Χούκλη και η Σία Κοσιώνη.

Ο Διονύσης Τσακνής και ο Λάμπης Ταγματάρχης βρίσκονται στην είσοδο της ΕΡΤ προκειμένου να υποδεχθούν τους πολιτικούς αρχηγούς.

Δείτε live το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών για τις Εκλογές 2015:

Διαβάστε τι λένε τα στοιχήματα για τις εκλογές 2015 και πόσο ανοίγει η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στις δημοσκοπήσεις για εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.