Τσίπρας: Τι δήλωσε για τη σχολή Χιλλ και για την οικογένειά του

Τι δήλωσε για τη σχολή Χιλλ και για την οικογένειά του ο Αλέξης Τσίπρας;

Καμία απάντηση, ούτε στην τελευταία του προεκλογική συνέντευξη πριν τις κάλπες, δεν έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας για το σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το ιδιωτικό σχολείο Χιλλ που επέλεξε να στείλει τα παιδιά του.

«Για οκτώ χρόνια δεν υπήρχε η παραμικρή σκιά για ‘μενα και την οικογένειά μου, τώρα βγήκαν όλα, ποια είναι η γυναίκα μου, αν το παιδί μου πάει σε ιδιωτικό, τι έκανε ο πατέρας μου όσο ζούσε, η μητέρα μου, η αδερφή μου, ο αδερφός μου» αρκέστηκε να πει ο κύριος Τσίπρας το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξή του στον Ant1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, δείχνοντας πως μεν αντιλαμβάνεται το θόρυβο που έχει ξεσπάσει, απαξιώντας δε να δώσει μια σαφή απάντηση προς τους πολίτες.

Γιατί το επιχείρημα «με ξέρετε 8 χρόνια» και «είμαι διαφορετικός» δεν μπορεί να σταθεί για να δώσει απάντηση στη στάση του σε θέματα παιδείας. Κανείς άλλωστε δεν αμφισβήτησε ότι μπορεί να στείλει τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία λόγω οικονομικής επιφάνειας.

Το πολιτικό και ηθικό θέμα που προκύπτει έχει να κάνει με το πώς μπορεί να υπερασπίζεται ο Αλέξης Τσίπρας τη δημόσια δωρεάν παιδεία και ταυτόχρονα να μην την εμπιστεύεσαι, να τη φορτώνεις στο Μπαλτά διαλύοντας την και να βάζεις και 23% φόρο σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία επιβαρύνοντας τους μή έχοντες.

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας για τη γιαγιά του και γιατί μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο της Πάτρας ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.