Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Κυριακή απαιτεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, φίλε Κριέ. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει τις κινήσεις σου και στα λεγόμενά σου να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο, αγαπητέ Κριέ. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη και ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να γνωρίζεις ότι ημέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αγαπητέ Ταύρε. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά σε θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου για να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλησε με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις διεξόδους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στη σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων, που θα πρέπει αρχικά να έχεις σκεφτεί τις λύσεις τους και μετά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να τα διορθώσεις. Ο σύντροφός σου κρατά μια αρνητική στάση και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη του. Εσύ που πηγαίνεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι η ημέρα θα σε φέρει κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει..

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει, αγαπητέ Δίδυμε. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους, έστω και σε αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματά που πηγαίνουν πίσω τη σχέση σου. Θα έχεις την ευκαιρία για να βελτιώσεις το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένους και φιλικά σου πρόσωπα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο, που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον. Μάθε πώς θα αντιδράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η Κυριακή θα σε φέρει στα όριά σου και θα σε βάλει σε διλήμματα, αγαπητέ Καρκίνε. Ωστόσο, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς μέχρι το βράδυ, ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, τη βοήθεια του συντρόφου σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική, αν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ.

ΛΕΩΝ
Αυτή η Κυριακή θα κυλήσει με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις στη διαχείριση των οικονομικών σου, και εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Πριν επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουνε ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το βρεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες, θα είναι η σημερινή Κυριακή για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις, πρέπει να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πλησιάσεις το σύντροφό σου, που τον έχεις ανάγκη όσο και εκείνος εσένα. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, αν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου και τις ανασφάλειές σου. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από αυτό το περιβάλλον να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Θετική θα είναι η σημερινή Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο και να σου δίνει να κίνητρα, αλλά και τις προϋποθέσεις να κινηθείς δυναμικά. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία πιστεύουν σε εσένα αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και αυτόν. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγες έξω απόψε με φίλους, γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Κάνε λοιπόν σήμερα ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Σκορπιέ, θα γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Όσο για σένα, που δεν έχεις ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου, η μέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιον από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες που έχεις κατά νου να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου και, αν είναι εφικτό, ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου, που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση, που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση, από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που βλέπεις και εσύ ο ίδιος ότι απαιτούν παραπάνω φροντίδα εκ μέρους σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται μάλιστα να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αντιθέτως, εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με πλάγιους τρόπους. Καλύτερα, αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, μίλησε τους ξεκάθαρα και δήλωσε ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι, ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, που θα χαλάσει το μεταξύ σας ερωτικό κλίμα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ανάμεσά σας και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου. Βάλε νέες γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σταμάτησε να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, που καλό θα είναι να αποφύγεις. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, δικαιολογημένα όμως, λόγω της ανασφάλειας που σε διακατέχει.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!