Η Ζωή τρελάθηκε: Γιατί έβγαλε τα έπιπλα της Βουλής στο μπαλκόνι [video]

Γιατί έβγαλε τα έπιπλα στο μπαλκόνι της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Αντιμέτωποι με μία περίεργη εικόνα βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι που ήταν σήμερα στη Βουλή καθώς σε ένα από τα μπαλκόνια του Κοινοβουλίου είχαν τοποθετηθεί καναπέδες, καρέκλες και τραπέζια.

Ο λόγος; Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Για τεχνικούς λόγους και για να τοποθετηθούν καρέκλες για τους δημοσιογράφους, άδειασε η αίθουσα και τα έπιπλα μεταφέρθηκαν στο… μπαλκόνι.

Ειδικό τεύχος «αφιερωμένο» στο τρίτο μνημόνιο και τον Αλέξη Τσίπρα επιφύλασσε για την τελευταία της συνέντευξη τύπου ως Πρόεδρος της Βουλής η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη, ενώ σε μια προσπάθεια να προλάβει πιθανή κριτική είπε πως οι εργασίες της επιτροπής κόστισαν συνολικά 112.000 ευρώ την ώρα που η ίδια στην εννεάμηνη παρουσία της πέτυχε εξοικονομήσεις από τον προϋπολογισμό του κοινοβουλίου 12,5 εκατ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο με τα έπιπλα που έβγαλε στο μπαλκόνι η Κωνσταντοπούλου:

Διαβάστε ποια τα προνόμια της Ζωής Κωνσταντοπούλου και πώς “καπάρωσε» γραφείο και άλλαξε τις κλειδαριές στη Βουλή η Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.