Κυριάκος Μητσοτάκης: Πώς γύρισα στη Μαρέβα από βέβαιο διαζύγιο

Τι αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι;

Σε μια εκ βαθέων και πολύ προσωπική εξομολόγηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πως με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι (την οποία γνώρισε στο δεύτερο πτυχίο του στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ) ήταν επί μια πενταετία σε διάσταση, γεγονός για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ.

Με απόλυτη ειλικρίνεια ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τη «μαύρη» περίοδο του γάμου του, την εποχή που ζούσε χωριστά από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και είχε φτάσει ένα βήμα από το διαζύγιο.

«Περάσαμε μια μεγάλη δυσκολία, βρεθήκαμε χώρια για πέντε χρόνια, αλλά δεν χωρίσαμε. Ημασταν σε διάσταση, αλλά δεν είχαμε πάρει το τελικό διαζύγιο. Η σχέση μας πάντα ήταν πολύ καλή και τελικά νομίζω πως και οι δύο με τον τρόπο μας θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξαναβρεθούμε μαζί. Βέβαια υπήρχε και συναίσθημα και σε αυτές τις περιπτώσεις, αν υπάρχει μια βαθιά αγάπη και εκτίμηση, ο χρόνος μπορεί να κάνει θαύματα. Βρεθήκαμε χώρια για πέντε χρόνια και πραγματικά ήταν μια δύσκολη περίοδος και για τους δύο μας αλλά και για τα παιδιά», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και πάλι μαζί Κυριάκος ΜητσοτάκηςΜαρέβα Γκραμπόφσκι

Σήμερα το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και, όπως λέει ο γιος του επίτιμου προέδρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι καλύτερα από ποτέ: «Να χτυπήσω ξύλο -είπε χαριτολογώντας-, είμαστε μια χαρά, γιατί επαναξιολογήσαμε τη σχέση μας, αφήσαμε στην άκρη ο καθένας τον εγωισμό του, μπήκαμε περισσότερο ο καθένας στα παπούτσια του άλλου, είδαμε τι ήταν αυτό που μας ενόχλησε και τώρα μαζί με τα παιδιά μας βρήκαμε μια πολύ όμορφη ισορροπία και η σχέση μας, ας πούμε, πέρασε σε μια άλλη φάση».

Μιλώντας για το πώς συνδυάζεται οικογένεια και πολιτική, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οταν περνάς από μια τέτοια περιπέτεια, γιατί περιπέτεια είναι, δεν είναι εύκολα τα πράγματα, όταν μάλιστα έχεις και την πίεση της πολιτικής. Το λέω και δεν το κρύβω σε ό,τι κάνω πως η οικογένειά μου είναι πρώτα από όλα», ενώ αναφέρθηκε με καμάρι στη 18χρονη κόρη του, που πέρασε στο πανεπιστήμιο, στον 17χρονο γιο του και στη 12χρονη μικρούλα του.

Διαβάστε τι αποκάλυψε για τον γάμο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης πώς ξεκίνησε η ιστορία που ήθελε τον Τέρη Χρυσό πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.