Σοκάρει η εικόνα του Όντομ στο κρεβάτι του οίκου ανοχής [φωτο]

Δείτε τη θλιβερή εικόνα του αναίσθητου Όντομ στον μοιραίο οίκο ανοχής.

Tρεις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μόλις λίγες ώρες πριν ο Λαμάρ Όντομ καταναλώσει το ολέθριο κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ που τον οδήγησε στο χείλος του θανάτου είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από την Daily Mail.

Οι τρεις φωτογραφίες-ντοκουμέντα απεικονίζουν τον πρώην πρωταθλητή του NBA σε άσχημη κατάσταση μέσα στη σουίτα του Ράντσου του Έρωτα στη Νεβάδα και στο κρεβάτι στο οποίο ο σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν έκανε σeξ με δύο ιερόδουλες και κατανάλωσε απίστευτες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ.

Κάθε μέρα που περνά ο Λαμάρ Όντομ δείχνει πως διαφεύγει οριστικά τον κίνδυνο… Ο 35χρονος άσος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Λας Βέγκας, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα όταν είχε βρεθεί σε ημιθανή κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών και χαπιών.

Οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του είχε σταθεροποιηθεί σε ικανό βαθμό για να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο πλησιέστερα στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Όντομ έχει βγει από το κώμα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, αναπνέει μόνος του και επικοινωνεί με το περιβάλλον, έστω και με μικρές προτάσεις και νοήματα, ωστόσο συνεχίζει να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση λόγω της δυσλειτουργίας των νεφρών του.

Δείτε τη φωτογραφία του Όντομ στον οίκο ανοχής:
Οντομ οίκος ανοχής

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις του οίκου ανοχής για τη μητέρα της Άννυ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.