Ψυχρός πόλεμος Τρέμη-Πρετεντέρη-Καψή στο MEGA: Πόση μείωση μισθού “έφαγαν”

Πόση μείωση μισθού δέχτηκαν οι Πρετεντέρης-Καψής-Τρέμη;

Το Mega τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στα καλύτερά του και περνάει… κρίση!

Ο λόγος φυσικά είναι οι εκ νέου μειώσεις των μισθών όλων των εργαζομένων του σταθμού.

Ένας-ένας, την προηγούμενη εβδομάδα πέρναγαν την είσοδο του καναλιού στη Μεσογείων και υπέγραφαν τις νέες συμβάσεις με τους μισθούς «φαγωμένους», 8% κάτω για αυτούς που έπαιρναν μέχρι 1.300 ευρώ, 15% για αυτούς που ο μισθός τους ξεπέρναγε τις 3.000 ευρώ και 20% για αυτούς που το μηνιάτικό τους ξεπερνούσε τις 7.000 ευρώ!

Άξιο αναφοράς είναι ότι πολλοί ρεπόρτερ και δημοσιογράφοι δεν δέχτηκαν να υπογράψουν στις περικοπές και ζήτησαν να αποδεσμευτούν με την ανάλογη αποζημίωση.

Αυτοί που έπαιρναν πάνω από 7.000 λοιπόν δεν ήταν και πάρα πολλοί με κυριότερους να είναι παρουσιαστές ειδήσεων και παρουσιαστές ενημερωτικών εκπομπών.

Χαρακτηριστικό το ότι η ατμόσφαιρα είναι «ηλεκτρισμένη» το γεγονός πως δύο από τα ισχυρά ονόματα που έχουν μείνει στο μεγάλο κανάλι, ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Όλγα Τρέμη δεν είναι και στα καλύτερά τους με τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Μανώλη Καψή.

Όλα ξεκίνησαν από το δελτίο ειδήσεων που φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, όπου η παρουσιάστρια και ο σχολιαστής αγνόησαν επιδεικτικά την παράκληση αρχικά και εν συνεχεία την εντολή του κ. Καψή να αλλάξουν θέμα και να διακόψουν μια συγκεκριμένη κουβέντα η οποία όπως φαινόταν δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από εκείνο το βράδυ το κλίμα μεταξύ των 3 δημοσιογράφων είναι ιδιαίτερα βαρύ και ψυχρό. Μάλιστα μην κάνοντας πίσω για το περιστατικό, ο Μανώλης Καψής παίρνοντας τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου την επόμενη ημέρα νιώθοντας δικαιωμένος καθώς όπως φοβόταν δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και όπως υποστήριξε όταν τα έλεγε κανένας δεν τον άκουγε.

Διαβάστε πώς η μικρή Άννυ έφερε μεγάλο πρόστιμο στο Mega και γιατί βρίσκεται στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του Mega.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.