Τρίβει τα χέρια της η Κωνσταντοπούλου: Γιατί τρέμουν τη μητέρα της στην κυβέρνηση

Γιατί είναι τρομοκρατημένοι στην κυβέρνηση με τη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τρίβει τα χέρια της και χαμογελάει ενώ την ίδια στιγμή στην κυβέρνηση έχουν πάθει πανικό.

Ο λόγος; Η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στο οποίο προσέφυγε ο ίδιος ο Νίκος Παππάς προκειμένου να βρει νομιμοποιητική βάση στις προθέσεις του να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ΕΣΡ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο υπουργός Επικρατείας έχει στα χέρια του το εν λόγω χαρτί από τις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε και έμαθε ότι η σύνθεση του ΕΣΡ είναι νόμιμη και συνταγματική καθώς τα μέλη του δεν έχουν συμπληρώσει οκταετή θητεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς -από την περασμένη θητεία της κυβέρνησης– αμφισβήτησε τη νόμιμη συγκρότηση του ΕΣΡ αποκαλύπτοντας έτσι τις προθέσεις του να αντικαταστήσει όλα τα μέλη του, με στόχο την απομάκρυνση της αντιπροέδρου Λίνας Αλεξίου, η οποία τυγχάνει να είναι μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ωστόσο, η κ. Αλεξίου τοποθετήθηκε στο ΕΣΡ το 2011 –πριν καν η κόρη της εκλεγεί βουλευτής– με ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής.

Συμπέρασμα; Η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, δεν μπορεί να φύγει από το ΕΣΡ πριν το 2019.

Διαβάστε ποιο το νέο επεισόδιο της βεντέτας Κωνσταντοπούλου-Βούτση και σε ποιους “τα έχωσε” έξαλλη η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.