Η επιλογή-έκπληξη Βορίδη για πρόεδρο στη ΝΔ που φέρνει πόλεμο

Ποιον στηρίζει για πρόεδρο στη ΝΔ ο Μάκης Βορίδης;

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζει ο Μάκης Βορίδης ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται η επίσημη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ από το περιστύλιο της Βουλής.

Η απόφαση αυτή βάζει τέλος στο μυστήριο που υπήρχε μέχρι σήμερα για το ποιον θα στηρίξει στις εκλογές ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει το ρήγμα στις σχέσεις του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η κίνηση αυτή παράλληλα δείχνει ποιος θα εκπροσωπεί τη ΝΔ στο κοινοβούλιο σε περίπτωση που εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με το γνωστό πρόβλημα εκλογιμότητας μέχρι το 2019.

Πόλεμος ξέσπασε στη ΝΔ μετά τη στήριξη του Μάκη Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται στον γαλάζιο βουλευτή.

«Ολοι έλεγαν πως είμαι ο υπαρχηγός του Μάκη Βορίδη. Τελικά ο Μάκης Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα», δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως εκείνος είχε μιλήσει πρώτος για τη μάχη που πρέπει να δοθεί εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς και όχι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θέση για την οποία ο κ. Βορίδης στηρίζει την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά τον Αδωνη Γεωργιάδη ήρθε και η αντίδραση από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορώντας ουσιαστικά τον κ. Βορίδη για πολιτικό αμοραλισμό, ενώ αφήνει αιχμές και για ακροδεξιό ιδεολογικό πρόσημο.

Συγκεκριμένα από την πλευρά Μητσοτάκη αναφέρουν: «Δεν σχολιάζουμε παρασκηνιακές αλλαγές που μέχρι πρότινος καταγγείλετε ο κ. Τζιτζικώστας. Πλέον το ιδεολογικό πρόσημο της υποψηφιότητας του κ Τζιτζικώστα είναι ξεκάθαρο».

Πηγή: Μητσοτάκης: Μετά τη στήριξη Βορίδη, είναι ξεκάθαρο το ιδεολογικό πρόσημο της υποψηφιότητας του κ.Τζιτζικώστα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/235592/mitsotakis-meta-ti-stirixi-voridi-einai-xekatharo-ideologiko-prosimo-tis-ypopsifiotitas#ixzz3rNvk1NsH

Διαβάστε ποιος προηγείται με τεράστια διαφορά στη δημοσκόπηση της Interview για εκλογές στη ΝΔ και πώς τελειώνει τη ΝΔ και ετοιμάζει νέο κόμμα ο Σαμαράς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.