Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό στα σχέδιά σου. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες και ακόμα και κάποια πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, γιατί σε μερικά πράγματα σε έχει παρασύρει η ευαισθησία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου και αφήσεις στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό σου. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αφού θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα η σχέση σου θα πάει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με το σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μία πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σου, αρκεί να μην τα δώσεις όλα από την πρώτη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Τετάρτη, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι ημέρα εσωτερικής αναζήτησης για εσένα. Μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και θα νοιώθεις αρκετή ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Προσοχή, γιατί η μέρα είναι πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές σε όσα σου λένε. Πάντως θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις κρατάς υπό έλεγχο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Δίδυμος, η Αφροδίτη από τον Ζυγό σου δίνει πολύ ερωτισμό και δυναμικότητα, που αν τη διοχετεύσεις μέσα στη σχέση σου θα περάσεις μια πολύ ωραία βραδιά. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα έχεις σήμερα πολλές ευκαιρίες και να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή Τετάρτη, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, έχει ένταση και εκνευρισμό, που πιθανόν να έχουν δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Στις σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, μπορεί να προκύψουν κάποιες ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις με άτομα που σε ευχαριστούν ψυχικά και σε κάνουν να αισιοδοξείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις δίπλα του, από μία κουραστική ημέρα. Αν είσαι μόνος, μπορείς να λάβεις μία είδηση από κάποιο άτομο του παρελθόντος, που θα σου φτιάξει το κέφι. Μην χάνεις καμία ευκαιρία που θα σου φέρει μια νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, μπορεί σήμερα να βάλεις στο μυαλό σου σχέδια για το μέλλον και, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα έχεις όλες τις πιθανότητες να πετύχεις. Προσοχή να μην αμελήσεις κάποιες καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα λύσεις με επιτυχία κάποια προβλήματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τον κύκλο των γνωριμιών σου και κάπου εκεί έξω, κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, η επικοινωνία σου είναι ανεβασμένη και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου. Η συναισθηματικότητά σου είναι αυξημένη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Θα δεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Άφησε το άγχος που σε έχει καταβάλει και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να εμφανιστεί στο δρόμο σου.

ΖΥΓΟΣ
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό βρίσκεσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε μια τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα απέναντι σε καταστάσεις που θα προκύψουν, γιατί γενικά τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι περίεργα και σε οδηγούν σε αντιφατικές ενέργειες. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι καλή για να βρεθείς με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό στη σχέση σου. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι διανύεις μια ευνοϊκή περίοδο, που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα σχέση. Κάνε κι εσύ μια κίνηση που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα έχεις τη συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου, και να εκτιμήσεις όσα έχουν να σου προσφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλό είναι σήμερα να μη διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, για να προχωρήσεις και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και αγάπης. Μίλησέ του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, η θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό σε βοηθάει να κάνεις μια καλή γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος, νομίζοντας πως όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να έχεις ανοιχτό το μυαλό σου σε νέες ιδέες και απόψεις, ώστε να ανταπεξέλθεις σε μια καινούργια πραγματικότητα, που σύντομα θα αντιμετωπίσεις. Πάντως, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας για στήριγμα ο ένας τον άλλον. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους και πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευνοϊκές συνθήκες, για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα σου τα αισθήματα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον ερωτισμό σου, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Τ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό και να σε επηρεάζει, αρκετές αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σου και ίσως να δημιουργηθούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει ιδιαίτερα. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται χωρίς λύση. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί το κλίμα είναι ήδη πολύ τεταμένο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην ξεσπάς την ένταση της καθημερινότητας στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, το αποψινό βράδυ μπορεί να σε ευνοήσει και να γνωρίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Καλύτερα να δεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις μόνος σου τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις τη διάθεση να εκδηλώσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού σε ευνοεί να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!