Μελίνα: Θρήνος για την 4χρονη στην Κρήτη, τι έδειξε η νεκροψία

Τι έδειξε η νεκροψία για την 4χρονη Μελίνα, που “έσβησε” μετά από εγχείρηση για κρεατάκια;

Οδύνη επικρατεί στην οικογένεια της 4χρονης που «έσβησε» ξαφνικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης, μετά από επέμβαση ρουτίνας για «κρεατάκια».

Η νεκροψία-νεκροτομή δεν έριξε φως στα αίτια του θανάτου της, ενώ οι γονείς του παιδιού θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 15 ημέρες μήπως και μάθουν την αλήθεια από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου ο ιατροδικαστής του ΕΣΥ κ. Ξενοφών Μάντακας και η τεχνική σύμβουλος που όρισε η οικογένεια Παρασχάκη, Ελπίδα Σπανουδάκη, διενήργησαν τη νεκροψία.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της μικρής Μελίνας, που περίμενε καθόλη τη διάρκεια της νεκροψίας – περίπου δυόμισι ώρες- έξω από τον χώρο του νεκροτομείου να μάθει τι προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού του. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν κατέληξαν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το τι οδήγησε στον θάνατο το άτυχο κοριτσάκι και δρομολογήθηκαν σχετικές εργαστηριακές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα λόγια του τραγικού πατέρα της 4χρονης Μελίνας. Εξαντλημένος από τον πόνο και τον θρήνο, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη και είπε ότι το παιδί του δεν είχε κάποια αλλεργία ούτε κάτι που να γνωρίζουν. «Μόνο ροχάλιζε λίγο το βράδυ από τα κρεατάκια και μας είπαν ότι είναι καλύτερα να τα βγάλει» είπε ο πατέρας, αντιμετωπίζοντας με τεράστια αξιοπρέπεια το θάνατο του παιδιού του. Δεν κατηγορεί τους γιατρούς, απλώς ζητάει να μάθει την αλήθεια για το πώς το κοριτσάκι του χάθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Τραγική ειρωνία… Η οικογένεια έχει άλλο ένα παιδάκι, δίδυμο με την 4χρονη που πέθανε. «Δυστυχώς είναι δίδυμο, δυστυχώς» λέει ο άτυχος πατέρας για το γεγονός ότι έμεινε μόνο του το δίσυμο αδελφάκι της 4χρονης.

Διαβάστε πώς πέθανε η 4χρονη Μελίνα μετά από εγχείρηση ρουτίνας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.