Δρομολόγια ΜΜΜ, Μετρό, Λεοφωρεία, Τραμ Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Πότε σταματούν

Ποια είναι τα δρομολόγια των ΜΜΜ μετρό, λεοφωρεία και τραμ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για λεωφορεία και τρόλεϊ θα ισχύσει στις 1,2 και 3 Ιανουαρίου 2016 όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα, στις 02/01/2016 ημέρα Σάββατο θα δρομολογηθούν όλα τα οχήματα σε πρόγραμμα δρομολόγησης «Κυριακής» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιμέρους ανάγκες των Γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ. ) με στόχο να καλυφθούν οι ελλείψεις που τυχόν προκύπτουν με την αλλαγή των δρομολογήσεων από Σάββατο σε Κυριακή, οι γραμμές του αεροδρομίου θα λειτουργήσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των 7-ημερών.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 31.12.2015, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται στα αμαξοστάσια σταδιακά από τις 22.00.

Από τις 22:40 θα αποσύρονται απόψε οι συρμοί του μετρό, προκειμένου τα δρομολόγια να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 23:30 το βράδυ.

Η κυκλοφορία των συρμών του μετρό θα πραγματοποιείται ανά 5΄μεταξύ 6.30 και 18:30 και ανά 10’ από 18:30 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στον ΗΣΑΠ, οι αμαξοστοιχίες θα αποσύρονται σταδιακά από τις 22:20 ενώ η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 6’.

Διαβάστε τι σημαίνουν οι στίχοι, που φαίνονται ασυνάρτητοι στα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και γιατί βάζουμε φλουρί στη Βασιλόπιτα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.