Η συγκινητική αφιέρωση του Φαλελάκη στο Χατζησάββα 5 μήνες πριν τον θάνατo: «Τον λατρεύω και είναι…” [video]

Ποια η συγκινητική αφιέρωση του Κώστα Φαλελάκη στο Μηνά Χατζησάββα, πέντε μήνες πριν το θάνατό του;

Ο Κώστας Φαλελάκης βραβεύτηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά για την ερμηνεία του στην παράσταση «Η Ζάλη των Ζώων πριν τη Σφαγή» του Δημήτρη Δημητριάδη.

Τα Queer Theatre Awards 2015, του είχαν απονείμει το βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας και ο Κώστας Φαλελάκης είχε ανέβει για να παραλάβει το βραβείο του από τον Μιλτιάδη Φιορενζτή, με τον ευχαριστήριο λόγο του να καταχειροκροτείται από όλους όσους είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση.

«Δεν θέλω να το αφιερώσω στους γονείς μου, όχι γιατί είμαι κακός γιος αλλά γιατί δεν θα ήταν καθόλου περήφανοι γι΄αυτό εδώ το βραβείο. Κατάγομαι από την Κρήτη… αν σας πω τι θα γινόταν αν γνώριζαν γι΄αυτήν εδώ την βράβευση το Charlie Hebdo θα γινότανε… μακελειό!

Δεν θα το αφιερώσω σ΄αυτούς. Είναι κι αυτό μια άλλη αντίφαση. Θα το αφιερώσω στον Μηνά Χατζησάββα που τον λατρεύω και είναι το φως μου γιατί είναι βλέπεις ο άνθρωπος μου!» είπε ο Κώστας Φαλελάκης τραγουδιστά, με το κοινό από κάτω να τον αποθεώνει.

Δείτε το βίντεο με τον συγκινητικό λόγο του Φαλελάκη στον Χατζησάββα στο βίντεο που ακολουθεί (6:05):

Διαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα του Κώστα Φαλελάκη για τον Μηνά Χατζησάββα και το σύμφωνο συμβίωσης και τα ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον Κώστα Φαλελάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.