Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, τα φετινά Χριστούγεννα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είναι κάπως περίεργα για εσένα και θα σου είναι δύσκολο να διεκπεραιώσεις χωρίς κόπο ακόμη και τις πιο εύκολες υποθέσεις σου. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με ηρεμία, λαμβάνοντας υπόψη σου ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, ο ερωτισμός σου σήμερα, θα καταπλήξει τον σύντροφό σου και θα τον κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, πρέπει να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην κολλάς τόσο πολύ στην εξωτερική εμφάνιση και να δώσεις την ευκαιρία σε ορισμένους ανθρώπους να γνωριστείτε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο, να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, απαιτούν από εσένα πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις σε πιθανά αδιέξοδα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, η μέρα, προσφέρεται να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Μην φέρνεις στην επιφάνεια λάθη του, που υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι ούτε εσύ θα ήθελες να το κάνουν σε εσένα. Αν ακόμα αναζητάς το άλλο σου μισό, άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ξεκινώντας κάποιο χόμπι ή παίρνοντας μέρος σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Μέσα από αυτές έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα φετινά Χριστούγεννα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, αγαπητέ Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρωθείς, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία σε περιμένει. Επίσης η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με δικά σου άτομα όλα αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν στις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πάει καλά η σχέση σου και να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου, με μια ρομαντική έξοδο το σημερινό βράδυ. Αρκεί μόνο να εκδηλώσεις τον συναισθηματισμό σου και να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου για να καλλιεργήσεις άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, είναι κατάλληλα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Τα άστρα σε ευνοούν, για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Φρόντισε τον ελεύθερο χρόνο σου να τον περάσεις όσο πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε, η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και θα νοιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη στα συναισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω αλλά βγες έξω, φλέρταρε και πέρασε όσο καλύτερα μπορείς.

ΛΕΩΝ
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα πρέπει να προσέχεις και τις παραμικρές λεπτομέρειες σε ό,τι κάνεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο, μπορεί να πληρώσεις τα σπασμένα για παρελθοντικά λάθη. Αξίζει να εξετάσεις με προσοχή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ευχάριστες είναι οι εκπλήξεις που σε περιμένουν σήμερα στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, καθώς ο σύντροφός σου θα σου χαρίσει ένα δώρο ή θα σου προτείνει κάτι, που θα ανανεώσει κατά πολύ τη διάθεσή σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις άλλο για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και εξομολογήσου τώρα τον κρυφό πόθο και έρωτα που έχεις για εκείνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα φετινά Χριστούγεννα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία μέρα που θα νοιώθεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς. Οι επιδόσεις σου σε ό,τι καταπιαστείς θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με την ενεργητικότητα που θα έχεις, ενώ θα επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να εκμεταλλευθείς αυτή την κατάσταση, για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να αποχωριστείς τα άγχη και τις ανασφάλειές σου, βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που είναι διαθέσιμος να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, ήρθε η στιγμή να την αποχωριστείς και να δεχτείς την πρόσκληση ενός συναδέλφου σου, που το τελευταίο διάστημα σε φλερτάρει και σε διεκδικεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει μαζί του… ευκαιρία σήμερα να το ανακαλύψεις!

ΖΥΓΟΣ
Τα φετινά Χριστούγεννα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, σε περιμένουν γεγονότα που θα σε συγχίσουν αρκετά. Τον νου σου, μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, ξέχασε προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα έβαζαν εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και πάρε την απόφαση να του εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, συγκρατήσου και μην παρασυρθείς σε εξομολογήσεις πριν βεβαιωθείς και για τις δικές του προθέσεις και επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία και μην τις περνάς αψήφιστα. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδέψεις μια και καλή από πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να ξεφορτωθείς άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Οι δυσκολίες και οι αναποδιές στο χέρι σου είναι να φύγουν και η ηρεμία κι η τρυφερότητα να πρωταγωνιστήσουν ξανά μεταξύ σας. Όσο για σένα που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, οι οιωνοί είναι καλοί για να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό και να περάσεις ένα χαλαρωτικό και γιατί όχι… ‘‘καυτό’’ βράδυ μαζί του!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, παρόλο που η αναζήτηση της αγάπης παραμένει και σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο, σε τριγυρίζουν κάποιες απατηλές επιρροές που συνιστούν να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή ισορροπία και ό,τι αφορά στα παιδιά και στους ηλικιωμένους. Οι καταστάσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από την μεριά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις με τον σύντροφό σου πάρα πολύ καλά, αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις, που μπορεί να σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν και κάντε από κοινού τα σχέδιά σας για το μέλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, μην τα παρατάς και ετοιμάσου για μία γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σε γοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, τα φετινά Χριστούγεννα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι καλά για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις χαμένες δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, η μέρα ανεβάζει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου στα ύψη και θα κάνει τον σύντροφό σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Πέρασε ανεπανάληπτες στιγμές μαζί τους και μην αναμοχλεύεις προβλήματα του παρελθόντος, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σας στεναχωρήσουν. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, δες τα πράγματα από άλλη οπτική και μην κολλάς στο παρελθόν, αν θέλεις να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ίλε Υδροχόε, τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είναι ευχάριστα και όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα για θέματα που έχουν μείνει πίσω. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρονται για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Βγες έξω, φλέρταρε και μην αφήνεις τις έννοιες που έχεις να σου ρίχνουν την ψυχολογία σου.

ΙΧΘYΕΣ
Φίλε Ιχθύ, να μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις! Καλό είναι να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Τα φετινά Χριστούγεννα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι καλά γι’ αυτό άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα, που έχεις απομακρυνθεί από κοντά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στον σύντροφό σου για να περάσετε μαζί όμορφα την μέρα σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα και δυναμικά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που μπορεί να σε συγκινήσουν.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!