Διαζύγιο Angelina Jolie – Brad Pitt: Πώς αποκάλυψαν τον χωρισμό

Τι δείχνει να χωρίζουν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt;

Αυτό το διαζύγιο όχι απλώς θα ταράξει το Hollywood, αλλά θα προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στους θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού. Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν καταφέρει να φτιάξουν ίσως και τη μεγαλύτερη celebrity οικογένεια και τώρα οι εξελίξεις τους θέλουν να βαίνουν προς το χωρισμό.

Όχι, κάποια υπόνοια περί τρίτου προσώπου δεν υπάρχει ακόμη.

Το περιοδικό «In Touch» δίνει μία σοβαρή λεπτομέρεια πάνω στο θέμα αυτό, αναφέροντας πως η Angelina Jolie και ο Brad Pitt δε μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη και με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνουν τον χωρισμό.

Άλλου εκείνη, αλλού αυτός κάτι που δηλώνει πως ο γάμος τους περνά σοβαρή κρίση και μπορεί να οδηγηθεί στο χωρισμό.

Οι δυο τους όμως συναντιούνται για χάρη των παιδιών τους και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα έχουν υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το διαζύγιό τους.

Γνωρίζονται από το 2005 και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας (;) αγάπης πριν από περίπου δύο χρόνια.

Αν όντως, λοιπόν, ισχύει το δημοσίευμα περί μετακόμισης ενός από τους δύο, τότε πολύ φοβούμαστε πως ο φάκελος Angelina Jolie και ο Brad Pitt φτάνει προς το τέλος του.

Δείτε τη φωτογραφία από το ξενοδοχείο που μένουν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt και τους δείχνει να τσακώνονται πόσες χιλιάδες ευρώ ξοδεύει για μία θεραπεία για το πρόσωπό της η Αντζελίνα Τζολί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.