Χλιδάτες διακοπές γνωστού υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ σε Ελβετικά σαλέ: Ποιος είναι

Ποιος πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη να κάνει χλιδάτες διακοπές στο Γκστάαντ της Ελβετίας;

Η χλιδή φαίνεται πως δεν ξεχωρίζει ιδεολογίες και έτσι τα Χριστούγεννα, αρκετοί πολιτικοί διάλεξαν να φύγουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Γκστάαντ της Ελβετίας για να γιορτάσουν.

Ωστόσο, κανένας δεν θα περίμενε έναν μαρξιστή που χάραζε την οικονομική πολιτική της Κουμουνδούρου, να βρεθεί σε ένα από τα πιο διάσημα και ακριβά σαλέ των ελβετικών Άλπεων.

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιό, ο οποίος λέγεται πως εθεάθη στο υπερπολυτελές σαλέ «Gstaad Palace» στην Ελβετία, μέσα στα χιόνια, μαζί με την κόρη του Ελεάνα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελεάνα Μηλιού έχει ξαναπάει στο συγκεκριμένο σαλέ, γεγονός που σημαίνει ότι αποτελεί αγαπημένο προορισμό της «αριστερής» οικογένειας.

Στο παρελθόν ντόρο είχε προκαλέσει ανάρτηση που έκανε στο twitter η Ελεάνα Μηλιού που έγραφε «Θα σου παίξω φίνο μπαγλαμά. Τhe band is entertaining Greek shipowners while Ηλίας Ψινάκης is smiling approvingly #klarina in #gstaadpalace».

H ανάρτηση φαίνεται να έγινε από το Gstaad Palace. Αυτή και μόνο η ανάρτηση εξόργισε πολλούς που μίλησαν περί υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που η θυγατέρα του Γιάννη Μηλιού, κορυφαίου στελέχους του κόμματος και σχεδιαστή κεντρικών πολιτικών, έκανε διακοπές στο θέρετρο των ισχυρών, δισεκατομμυριούχων του κόσμου.

Διαβάστε ποιοι Έλληνες έσκισαν τα μνημόνια στο Γκστάαντ και πώς βρέθηκε η Ελεάνα Μηλιού στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.