Υπόθεση Πολύζου: Αρνείται τις κατηγορίες το ζεύγος. Τι φώναξε η μητέρα στους αστυνόμους

Τι δήλωσε το ζεύγος στον ανακριτή; Τι φώναξε η μητέρα του Κωστή Πολύζου στους αστυνόμους;

Το θρίλερ της υπόθεσης Πολύζου συνεχίζεται με την υπόθεση να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Στον εισαγγελέα ποινικών διώξεων στην Αθήνα απολογήθηκαν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Οι δυο τους αρνήθηκαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη με τη δολοφονία 23χρονου.

Τι φώναξε η μητέρα στους αστυνόμους.

Τη στιγμή της σύλληψης από τους αστυνόμους, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η μητέρα του άτυχου Κωστή αναρωτήθηκε σοκαρισμένη: «Mα γιατί το κάνετε αυτό;».

Μητέρα και πατριός πρόκειται να μεταφερθούν στο τμήμα μεταγωγών προκειμένου να προσέλθουν στον ανακριτή Κοζάνης ή το βράδυ της Παρασκευής ή το πρωί του Σαββάτου.

Το ιστορικό της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου

Κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με την αστυνομία είναι η «επικαρπία» δανείου ύψους 250.000 ευρώ, που είχε πάρει στο όνομα του, ο νεαρός Κώστας Πολύζος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δολοφονία έγινε έπειτα από έντονο οικογενειακό καβγά, με αφορμή την κακή οικονομική διαχείριση της μητέρας και του πατριού του Κώστα Πολύζου, με την υπογραφή του 23χρονου ως εγγυητή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι συνελήφθη σε διαμέρισμα το οποίο είχαν ενοικιάσει μετά τη δολοφονία του 23άχρονου, στην Ελευσίνα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η μάνα και ο πατριός αντιμετωπίζουν την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού.

Επίσης τους έχουν απαγγελθεί και άλλες τρεις κατηγορίες που είναι περιύβριση νεκρού, ψευδορκία, αλλά και πλαστογραφία, λόγω των πλαστών υπογραφών του Κωστή που φέρονται να έχουν βάλει σε συνάψεις δανείων.

Διαβάστε τι λένε οι γείτονες στην Ελευσίνα για το ζεύγος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.