Σοκ με 23χρονη μητέρα, έχασε 2 μωρά σε 15 μήνες: «Πού ξέρω ότι δεν τα έχει πειράξει;» λέει η γιαγιά [video]

«Με αυτά που ακούγονται δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω ως μάνα. Ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πού ξέρω ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;» λέει η κυρία Πόπη, μητέρα της 23χρονης Ειρήνης και γιαγιά των δύο αδερφών στην Αχαΐα που πέθαναν μέσα σε διάστημα 15 μηνών.

Χαρακτήρισε την κόρη της ένα «πολύ περίεργο παιδί» και σχετικά με τις σχέσεις που έχει μαζί της σημείωσε: «Έχει μπλεχτεί η μητριά της που δεν έχω καλές σχέσεις μαζί της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρά έτσι η Ειρήνη. Εμένα μου άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας της 23χρονης:

«Για εμένα μπορεί να υπάρχουν παραλείψεις. Δεν γίνεται 1,5 μήνα μέσα στο νοσοκομείο να μην βρίσκουν τι έχει» υποστήριξε μιλώντας στο Mega, περιγράφοντας, για το δύο μηνών μωρό, τα τελευταία δραματικά λεπτά μέσα στον θάλαμο του Αγία Σοφία: «Έκανε ένα ψευτοτρέμουλο γιατί ήταν σαν παράλυτο. Ένα πουπούλο σου λέω. Απλά γύρισαν τα μάτια της τούμπα, και αν δεν την ζορίζαμε, το νερό που της έριξε η Ειρήνη δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει το παιδί, όσο το άφηνε δηλαδή, ήταν σαν να μαύριζε».

Και πρόσθεσε: «Στο Καραμανδάνειο έκατσε 3 ημέρες νομίζω, στο οποίο είπαν να φύγει για Αθήνα, για περαιτέρω εξετάσεις για να δούμε τι γίνεται ενώ πάθαινε συχνές κρίσεις, έπαθε κανά 2-3 φορές, την προηγούμενη εβδομάδα. Ούτε στο μηχάνημα το βάλανε, ούτε στη ΜΕΘ το βάλανε. Υποτίθεται το είχαν ”ξεζουμίσει” να του κάνουν εξετάσεις και από το αίμα. Μέχρι που κάποια δόση της βάλανε και αίμα γιατί είχε πέσει ο αιματοκρίτης από τις πολλές εξετάσεις. Και ενώ της δίνανε αγωγή το παιδί ξανάπαθε κρίσεις».

Όσο για το πότε ενημερώθηκε πως το παιδάκι έχει καταλήξει, η γιαγιά είπε: «Με ειδοποίησε η μικρή τη νύχτα, την ώρα που προσπαθούσαν να το επαναφέρουν».

Αναφορικά με το πρώτο εγγονάκι της που πέθανε 19 ημέρες μετά τη γέννησή του δήλωσε: «Χάθηκε στον ύπνο του στην ουσία. Της έκανε ένα περίεργο ήχο και το είδε μαύρο, κρύο κάπως και ειδοποίησε το ασθενοφόρο πάλι».

Σε ερώτηση για το παιδί που έχασε η ίδια όταν η Ειρήνη ήταν ακόμη 14 ετών, είπε: «Ήταν 1,5 χρονών. Στο δικό μου, υπήρχε υποτίθεται, λοίμωξη κατωτέρου αναπνευστικού κρυφή πνευμονία, κάπως έτσι», επαναλαμβάνοντας για τα δύο εγγόνια της: «Μακάρι να είναι γονιδιακό…».

Τι είπε η δικηγόρος της νεαρής μητέρας

Η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος της 23χρονης μητέρας, μίλησε στην εκπομπή Live News για την υπόθεση.

«Περιμένετε κάποια άλλη συμπεριφορά από ένα παιδί που δεν ένιωσε τη μητρική αγάπη. Περιμένετε κάποια άλλη συμπεριφορά όταν ένα παιδί βγαίνει να μαζέψει λεφτά για να τα πάει στους δικούς του. Περιμένετε να έχετε μια διαφορετική έκφραση, όταν το ίδιο το παιδί γεννούσε δεν είχε δίπλα τη μητέρα του. Το μέλημά μας είναι να μάθουμε από ποια αίτια έφυγαν τα παιδιά. Τα μόνο που μου είπε είναι πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κάπνιζε.

Επειδή υπάρχει και η δίκη για τον χαμό της Τζωτρζίνας, θα έχουμε γρήγορα τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική. Πρέπει να πάψει η κοινωνία να καταδικάζει πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν μπορούμε να συνδέουμε υποθέσεις. Μιλήσαμε σήμερα και μου είπε πως το μόνο που θέλει είναι να φύγει από την μικρή κοινωνία που ζει. Ο τρόπος που μιλάει για τη μητέρα της είναι δείχνει πως δεν μπορεί να πει ψέματα. Το εάν δεν μπορεί να κλάψει αυτό το παιδί θα πρέπει να μας προβληματίσει. Μήπως έκλαιγε όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεν είχε κανέναν δίπλα της;».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.