Το comeback του Αλαβάνου: Με ποιον επανασυνδέεται, προτάσεις-έκπληξη για πρόσφυγες

Επιστροφή στη δράση για τον Αλέκο Αλαβάνο στο πλευρό του Λαφαζάνη με βασική αιχμή το μείζον ζήτημα με τους πρόσφυγες.

Κι όμως ο Αλέκος Αλαβάνος επαναδραστηριοποιείται και μάλιστα ο ίδιος συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς εκτός από την εγγύτητα των απόψεών τους για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τους συνδέει μια αμοιβαία εκτίμηση, έπειτα από πολύχρονη γνωριμία και συναγωνιστικότητα από την εποχή της πτώσης της χούντας, παρά τη διαφορά των χαρακτήρων τους.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ ΑλαβάνουΛαφαζάνη για την δράσεις που πρέπει να υπάρξουν για την εναλλακτική λύση που προτείνουν.

Να σημειωθεί επίσης ότι κ. ο Αλαβάνος υπήρξε ομιλητής, μαζί με τον καθηγητή Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, σε εκδήλωση της ΛΑΕ στις Σέρρες.

Δύο στελέχη του Σχεδίου Β, ο Γραμματέας του Τάσος Σταυρόπουλος και η Κατερίνα Καστρίτη συμμετέχουν ήδη στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ του Λαφαζάνη.

Μάλιστα, ενδιαφέρον προκάλεσαν οι πέντε προτάσεις του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου για τους πρόσφυγες, που στηρίζονται σε μια άλλη φιλοσοφία, και περιλαμβάνουν την ανάγκη η Ελλάδα να κινηθεί σε διεθνές επίπεδο έτσι ώστε η κατάπαυση του πυρός στη Συρία να συνοδευτεί από άμεσα μέτρα για τη δημιουργία ασφαλών ζωνών στη χώρα αυτή ώστε να ανακοπεί το ποτάμι από πρόσφυγες στην ίδια την πηγή του.

Ή η πρόταση, αντί το ΝΑΤΟ να εμπλακεί στη θαλάσσια συνοριακή ζώνη Ελλάδας Τουρκίας με ενδεχόμενες επικίνδυνες περιπλοκές, αν θέλει να βοηθήσει, ας ενεργοποιηθεί εντός συνόρων Τουρκίας, πριν τα γυναικόπαιδα επιβιβασθούν στα σαπιοκάραβα για το Αιγαίο.

Διαβάστε γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος το γκρεμού και πότε θα αρχίσουν να φεύγουν οι πρόσφυγες για τις χώρες προορισμούς τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.