Συγκλονιστική συνομιλία Παντελίδη – Ουγγαρέζου: “Ότι χρειαστώ θα σου πω αδελφέ, γιατί…” [video]

Τι είπε στην τελευταία του συνομιλία με τον Δημήτρη Ουγκαρέζο ο Παντελής Παντελίδης; Τι αποκαλύπτει ο Ουγκαρέζος για την σχέση τους με τον Παντελή;

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη μονοπωλεί σχεδόν το ενδιαφέρον.

Όμως στην εκπομπή «This is Spata Live» όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θέλησαν να κάνουν έναν επικήδειο στον Παντελή Παντελίδη που έφυγε από τη ζωή.

Αντίθετα ήθελαν να γνωρίσουμε καλύτερα τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν μεγάλος φαν της ραδιοφωνικής εκπομπής του παρουσιαστή The Mappes Show κάτι που του είχε αποκαλύψει όταν γνωρίστηκαν στο Teatro όπου τραγουδούσε με τον Βασίλη Καρρά.

«Όταν πήγαινε το πρωί στην υπηρεσία του ως επαγγελματίας οπλίτης εκεί στο ναυτικό άκουγε την εκπομπή μας που ήταν 7-10 το πρωί. Κάναμε λοιπόν κάποιες φάρσες. Εκείνος από τα γέλια έβγαλε αλάρμ να σταματήσει δεξιά γιατί από τα γέλια δεν μπορούσε, άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω για να γελάσει και πέρασε ένα φορτηγό και του έφαγε την πόρτα, μας είπε αυτή την ιστορία και έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν και εκείνος που είχε επικοινωνήσει με τον Παντελή Παντελίδη λόγω των αντιδράσεων που δημιουργήθηκαν με το τραγούδι του, το οποίο ο ίδιος τελικά αποφάσισε να αποσύρει ζητώντας συγγνώμη.

«Είχαμε μιλήσει χθες με τον Παντελή και επειδή του είπα ό,τι θέλεις, ό,τι χρειαστείς… Διαβάζω το μήνυμα του: «Ό,τι χρειαστώ θα σου πω αδελφέ, γιατί δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Καλημέρα!».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την τελευταία επαφή του Παντελή με τον Ουγκαρέζο:

Διαβάστε με ποιο σύμβολο αποχαιρετά η πρώην του Παντελή, Μαρία τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.