Χαμός στην ισπανική Βουλή: Ο Ιγκλέσιας φίλησε στο στόμα άνδρα βουλευτή των Podemos [video]

Πώς ο Πάμπλο Ιγκλέσιας φίλησε στο στόμα άνδρα βουλευτή των Podemos;

Σάλος προκλήθηκε στην ισπανική βουλή το πρωί της Τετάρτης, όταν ο ηγέτης των Ποδέμος, Πάμπλο Ιγκλέσιας φιλήθηκε στο στόμα με τον βουλευτή του κόμματός του, Τσάβι Ντομενέκ.

Στη συνεδρίαση ο Ντομενέκ μίλησε από το βήμα της βουλής και μόλις κατέβηκε, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας τον υποδέχθηκε χειροκροτώντας και δίνοντάς του ένα φιλί στο στόμα.

Οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος χειροκροτούσαν, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν μείνει άφωνοι.

Βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από τα μπροστινά έδρανα όπου κάθονταν τρεις υπουργοί της απερχόμενης κυβέρνησης και το φιλί ανάμεσα στον Pablo Iglesias και τον Xavier Domenech φάνηκε να τους αφήνει άφωνους.

Μετά το φιλί που τάραξε τους παρευρισκομένους, συνεχίστηκε η συζήτηση με εκατέρωθεν πυρά, σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά ο Πέδρο Σάντσεθ, ηγέτης του σοσιασλιστικού κόμματος PSOE.

Οι σοσιαλιστές έχουν σχηματίσει συνασπισμό με το κόμμα των Ciudadanos (Πολίτες), χωρίς ωστόσο να έχουν εξασφαλίσει την πλειοψηφία που χρειάζεται.

Δείτε το στιγμιότυπο με το φιλί του Ιγκλέσιας στον βουλευτή των Podemos:

Διαβάστε πώς πιάστηκε η άτακτη βουλευτίνα στα πράσα με τον εραστή της στο πάρκινγκ της Βουλής και το ομοφοβικό ρεσιτάλ της Σοφίας Βούλτεψη για τα gay ζευγάρια στη Βουλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.