Γκλέτσος: Τι αποκαλύπτει έξαλλος για το ατύχημα της μητέρας του Τσαλίκη

Τι αποκαλύπτει έξαλλος ο Γκλέτσος για το ατύχημα της μητέρας του Τσαλίκη;

Χθες το απόγευμα, λίγο πριν τις 19:00, η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη είχε ένα μοιραίο ατύχημα στη Λαμία. Το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με ένα άλλο στη νέα διασταύρωση που έχει γίνει στον παλιό δρόμο Στυλίδας – Καραβόμυλου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η θεία του τραγουδιστή, που επίσης επέβαινε στο όχημα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, συγκλονισμένος από αυτό που συνέβη στην οικογένειά του, περνάει δύσκολες στιγμές, και έχει ανάγκη την στήριξη του κόσμου.

Σήμερα, ο Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε στο lamiareport.gr και έκανε μια σοβαρή καταγγελία. Όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Στυλίδας, στο σημείο που συνέβει το δυστύχημα, έχουν γίνει κι άλλα σοβαρά τροχαία, για την ακρίβεια, τις τελευταίες 13 μέρες είχαν 2 σοβαρά ατυχήματα. Ο Γκλέτσος τόνισε οτι η σήμανση είναι λάθος και είχε καλέσει τους κατοίκους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διασταύρωση «καρμανιόλα».

Σε έξαλλη κατάσταση, τόνισε οτι δεν μπορεί να περιμένει άλλο να διευθετηθεί αυτή η κατάσταση, παρακαλεί να αλλάξει η σήμανση και συστήνει μεγάλη προσοχή στους οδηγούς.

Διαβάστε ποια η νέα δήλωση-μυστήριο του Γκλέτσου για τον άντρα και τι καινούργιο είπε ο Γκλέτσος για το “ψάρι”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.