Απεργία ΟΣΕ: Παραλύει η χώρα το Πάσχα – Πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό, προαστιακός

Πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό, προαστιακός τις ημέρες του Πάσχα λόγω της απεργίας του ΟΣΕ;

Χωρίς τρένα το Πάσχα θα μείνει η χώρα λόγω απεργίας κι έτσι αλλάζουν τα σχέδια για όσους σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέσο για την μετακίνηση τους.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος το Μ.Σάββατο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα.

Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, δεν θα πραγματοποιηθεί και κανένα δρομολόγιο προαστιακού.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στάση εργασίας στο ΜΕΤΡΟ

Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Πρωτομαγιά oι εργαζόμενοι στο Μετρό, δηλώνοντας πως «η 1η του Μάη είναι απεργία, δεν είναι αργία».

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), αναφέρει πως μετέχει στην πανελλαδική απεργία με τη στάση εργασίας.

Διαβάστε τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2016 και πότε ξεκινούν οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις του Πάσχα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.