Γιατί σφάχτηκαν Κορομηλά-Περρής: Αποχώρηση, τι θα γίνει με το Bravo Ρούλα

Τι θα γίνει με το Bravo Ρούλα μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή;

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ρούλα Κορομηλά και την εκπομπή της…

Μετά το τέλος του Spata live από τον Αντ1, ο Βαγγέλης Περρής επέλεξε να βρίσκεται στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, στο νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Epsilon Bravo Ρούλα.

Ο δημοσιογράφος μπήκε στο τιμόνι της αρχισυνταξίας και η πρεμιέρα του Bravo Ρούλα έγινε στα μέσα Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης για τη δυναμική του καναλιού. Όλα κυλούσαν ομαλά στη συνεργασία τους, αλλά τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους πριν λίγες ημέρες.

Tα τελευταία 24ωρα υπήρχε ένταση ανάμεσα στην Ρούλα Κορομηλά και τον Βαγγέλη Περρή, με αποκορύφωμα την έντονη διένεξη που είχαν χθες το βράδυ.

Aυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση για αποχώρηση από το show και να σταματήσει τη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά.

«Από την αρχή είπαν στην Ρούλα να κάνει αυτό το σόου μόνο για 10 εκπομπές φέτος και του χρόνου βλέπουμε κι εκείνη ζήτησε από τους ανθρώπους που γνωρίζει ότι ξέρουν το συγκεκριμένο αντικείμενο να την βοηθήσουν, από τους σκηνογράφους μέχρι εμένα», ανέφερε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Βαγγέλης Περρής.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ανέλαβε την επιμέλεια του «Bravo Ρούλα» αρχικά για δύο εκπομπές, οι οποίες στη συνέχεια έγιναν τέσσερις. «Οι τέσσερις εκπομπές ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και τώρα υπάρχει αυτό το δεκαπενθήμερο που βοηθά στο να γίνει σωστά η αλλαγή της σκυτάλης και αυτό κάνουμε. Από εκεί και πέρα, εγώ αυτή την εποχή έχω άλλες υποχρεώσεις, που με τραβάνε να πάω προς το νησάκι μου, την Σύρο».

Τέλος, ο Βαγγέλης Περρής διέψευσε δημοσιεύματα που αποδίδουν την αποχώρησή του σε διαφωνίες με την Ρούλα, με αποκορύφωμα μία έντονη διένεξη το βράδυ της Τετάρτης.

«Είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ! Το ότι συνεργαστήκαμε ξανά ήταν πολύ ενδιαφέρον και για μένα και για εκείνη… Δυστυχώς, δεν υπάρχει σκάνδαλο! Με χαρά θα έφερνα σκάνδαλο αλλά δεν υπάρχει. Εκτός κι αν το φτιάξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τι τηλεθέαση-δράμα έκανε το Bravo Ρούλα στην τελευταία εκπομπή της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.