Επεισόδια στο Σύνταγμα, μολότοφ, δακρυγόνα, ενώ στη Βουλή “έκοβαν κεφάλια”: Τι έκρυψαν τα ΜΜΕ [vid]

Επεισόδια στο Σύνταγμα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Ενώ μέσα στη Βουλή ψηφίζεται το Ασφαλιστικό εν μέσω θυελλώδους συζήτησης, τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το Κοινοβούλιο.

Διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες σε αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων, ενώ πέταξαν και βόμβες κρότου λάμψης.

Επεισόδια στο Σύνταγμα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου κατά του ασφαλιστικού.

Μια ομάδα ατόμων, επί της Αμαλίας, και άλλη μια που βρισκόταν κάτω από την πλατεία Συντάγματος ξεκίνησαν να πετούν μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες προς τους άνδρες των ΜΑΤ.

Η αστυνομία απάντησε κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν όλοι οι διαδηλωτές που βρίσκονταν μπροστά από το κοινοβούλιο.

Τη στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα, οι διαδηλωτές που βρίσκονταν μπροστά στη Βουλή αποχώρησαν. Κανένα ΜΜΕ δεν ανέφερε φυσικά πόσο “βολικό” ήταν αυτό την κυβέρνηση.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα:

Λίγο νωρίτερα, επεισόδιο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της ΑΔΕΔΥ σημειώθηκε στο Σύνταγμα.

Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους, μία ομάδα νεαρών ξυλοκόπησε έναν άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι αγροτοσυνδικαλιστής και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει ματώσει.

Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο ήταν μεγάλη, καθώς στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς και Ρώσοι που εορτάζουν την 71η επέτειο από τη νίκη των Σοβιετικών έναντι των Γερμανών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Δείτε Βούλη live όπου ψηφίζεται το “ματωμένο” Ασφαλιστικό εν μέσω αντιδράσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.