Γιάννης Ζουγανέλης: Ποιον παντρεμένο ηθοποιό θέλει για γαμπρό του

Ποιον ηθοποιό θέλει για άντρα της κόρης του ο Γιάννης Ζουγανέλης;

Στο διάλειμμα των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας The Bachelor στη Θεσσαλονίκη συναντήσαμε τους ηθοποιούς, με πρώτο τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη του για τα bachelor parties που είθισται να γίνονται πριν από το γάμο; «Δεν έχω κάνει ποτέ bachelor ούτε μου αρέσουν όλα αυτά τα ψευτοκοινωνικά.

Άλλωστε, το bachelor partyεμφανίστηκε πολύ μετά την εποχή που παντρευόταν η δική μου γενιά. Επιπλέον, το bachelor είναι συνδεδεμένο και με το χαβαλέ – κι εγώ δεν είμαι καθόλου του χαβαλέ».

Με αφορμή το ρόλο του ως πεθερού στην ταινία, του ζητήσαμε να μας πει πώς θα του φαινόταν αν είχε για γαμπρό κάποιον σαν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Γελάει.

«Ο Γιάννης είναι μια εξαιρετική περίπτωση ηθοποιού, με μέτρο, με ισορροπία, με ωραίο εκτόπισμα και ευγένεια έκφρασης. Αν ήταν επιλογή της δικής μου κόρης, όχι μόνο δεν θα είχα αντιρρήσεις, αλλά θα έβαζα και όλα μου τα δυνατά για να γίνει γαμπρός μου».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε ποια η απίστευτη ατάκα Ζουγανέλη στον Γλέζο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.