Επέστρεψε σπίτι η Μαρία Πρίντεζη: Με απόφαση εισαγγελέα απαγορεύεται να βλέπει τον…

Ποιον απαγορεύεται να βλέπει η Μαρία Πρίντεζη;

Στο σπίτι της μετά από απίστευτη ταλαιπωρία και κίνδυνο επέστρεψε η μικρή Μαρία Πρίντεζη.

Μετά από σχεδόν είκοσι μέρες στο Παίδων Αγία Σοφία η εισαγγελέας ανηλίκων ενέκρινε την επιστροφή της μικρής Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη (3,5 ετών) στο σπίτι της στον Προφήτη Ηλία Πειραιά.

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε ανήμερα του Πάσχα από την μάντρα αυτοκινήτων που διατηρεί ο παππούς της στο Σχιστό κι εντοπίστηκε από περαστικούς την επόμενη ημέρα περιπλανώμενη στη Λεωφόρο Αθηνών στην περιοχή του Χαϊδαρίου

Πριν δώσει τη συγκατάθεση της για την επιστροφή της μικρής στο σπίτι της, η εισαγγελέας ανηλίκων αξιολόγησε τα πορίσματα των κοινωνικών λειτουργών που εξέτασαν το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και των παιδοψυχολόγων του νοσοκομείου που εξέτασαν την μικρή Μαρία Πρίντεζη.

Ωστόσο, έθεσε ένα αυστηρό πλαίσιο όρων στους γονείς της Μαρίας – Ειρήνης απαγορεύοντας το παιδί να επισκέπτεται το σπίτι του παππού, ενώ θα παρακολουθείται στενά από κοινωνικούς λειτουργούς, που θα επιβλέπουν τις συνθήκες της διαβίωσής της στην οικογένεια.

Οι γονείς της μικρής Μαρίας κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος και η δίκη τους έχει αναβληθεί για τις 16 Ιουνίου 2016.

Διαβάστε τα μυστικά που οδήγησαν την μικρή Μαρία Πρίντεζη στο δάσος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.