Αλισβερίσι ΣΥΡΙΖΑ-Βενεζουέλας: Τι ενίσχυση ζητούσε ο Τσίπρας για να βγει αριστερή κυβέρνηση

Τι ζητούσε ο Τσίπρας από την κυβέρνηση της βενεζουέλας για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση;

Αποκαλύψεις για τον τρόπο που ανήλθε στην εξουσία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του πρέσβη της Βενεζουέλας Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες στην Αθήνα και η επιστολή – παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρου φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τις στενές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Βενεζουέλα.

Το απόγευμα ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο twitter ένα δημοσίευμα εφημερίδας της Βενεζουέλας στο οποίο γίνονται αναφορές για τις στενές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς Τσάβες και στη συνέχεια με τον διάδοχό του Μαδούρο.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για χρηματοδότηση της Βενεζουέλας προς τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου το αριστερό κόμμα στην Ελλάδα να ενισχύσει τις διαδηλώσεις και τις διαμαρτυρίες κατά της Ε.Ε., του ευρώ και του ΔΝΤ και να βοηθήσει τους «κόκκινους φίλους» του να κερδίσουν την εξουσία στην Ελλάδα.

Στο συγκεκριμένα δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον πρέσβη Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες.

Το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα eluniversal.com


Σήμερα στο Πρώτο Θέμα δημοσιεύεται η επιστολή Τσίπρα προς τον Μαδούρο όταν ανέλαβε πρόεδρος της Βενεζουέλας τον Μάρτιο του 2013.

Εκεί μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας αναφέρει τα εξής: «…περιμένουμε τι δική σου σημαντική στήριξη, που θα εκφραζόταν έμπρακτα, έτσι ώστε η προετοιμασία μας για τον σχηματισμό μιας αριστερής κυβέρνησης να έχει προοπτικές επιτυχίας»!

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται καταγγελίες για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Βενεζουέλα.

Διαβάστε πώς παρενέβη ο Τσίπρας σε σκάνδαλο με κόρη πρώην υπουργού και τον πρέσβη της Βενεζουέλας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.