X-Factor Αίμα και δάκρυα: Τάνια Μπρεάζου, Χριστίνα Ζαντή, Έλενα Κοσκινά, Χριστιάνα Μπούνια

Ποια είναι η χρυσή τετράδα που επέλεξε η Τάμτα για να περάσει στα live του X-Factor;

«Περάσαμε πολύ δύσκολα» είπε η Τάμτα ανακουφισμένη αφότου τελείωσε ο δικός της… Γολγοθάς στο να επιλέξει τις παίκτριες με τις οποίες θα πάει στα lives του X-Factor.

Μετά από πολύ άγχος, ασταμάτητα δάκρυα αλλά και “σήκω-κάτσε” στις πολυπόθητες καρέκλες, η Τάμτα επέλεξε σαν πορευτεί με τη Χριστίνα Ζαντή, την Έλενα Κοσκινά, την Τάνια Μπρεάζου και τη Χριστιάνα Μπούνια.

Η κριτής του X-Factor είχε ένα πολύ δύσκολο έργο και δεν της ήταν καθόλου εύκολο να απορρίψει κάποιες κοπέλες, οι οποίες είχαν ταλέντο και άξιζαν ίσως κάτι καλύτερο.

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν ότι η Τάμτα αποφάσισε -με τη σημαντική βοήθεια του Γιώργου Λεβέντη- να επιλέξει τη χρυσή της τετράδα, η οποία και επίσημα αποτελείται από τις Χριστίνα Ζαντή, Έλενα Κοσκινά, Τάνια Μπρεάζου και Χριστιάνα Μπούνια.

Δείτε το βίντεο με τα 4 κορίτσια της Τάμτα, Χριστίνα Ζαντή, Έλενα Κοσκινά, Τάνια Μπρεάζου και Χριστιάνα Μπούνια.

Έλενα Κοσκινά

Adele ερμήνευσε η Έλενα Κοσκινά. Η νεαρή μαθήτρια είπε το κομμάτι «Someone like you» και συγκίνησε με την ερμηνεία της.

Δύσκολη ήταν η θέση της Τάμτα καθώς οι καρέκλες είχανε γεμίσει. Οι κριτές της είπανε πολύ καλά λόγια και κάνανε το έργο της coach της ακόμα πιο δύσκολο.

Η Τάμτα της έκοψε το αίμα όταν της είπε ότι το chair challenge σταματά για εκείνη εκεί. Το κοινό γιούχαρε την Τάμτα και εκείνη τους είπε ότι θα την περάσει στα lives.

H νεαρή κοπέλα πήρε την θέση της Χριστίνα Τοψικιώτου.

Τάνια Μπρεάζου

Η Τάνια Μπρεάζου ερμήνευσε Christina Aguilera και το κομμάτι «Something’s got a hold on me».

Ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της. Άρεσε και στους κριτές τόσο η ερμηνεία και η φωνή της. Η Πέγκυ Ζήνα ενθουσιάστηκε με την παρουσία της και της είπε πολύ καλά λόγια.

Η Τάνια Μπρεάζου έδιωξε από τις καρέκλες την Βασιλική Μουρίκη.

Χριστίνα Ζάντη

«Πού να εξηγώ» από Αντώνη Βαρδή τραγούδησε η Χριστίνα Ζάντη.

Η ερμηνεία της ήταν αρκετά καλή και προσπάθησε να κερδίσει τους κριτές. Πώς τα πήγε όμως; Κατάφερε να σηκώσει κάποια άλλη κοπέλα από τις καρέκλες για να καθίσει εκείνη;

Τελικά η Τάμτα αποφάσισε να της δώσει μια ευκαιρία και στις καρέκλες πήρε την θέση της Μάγδας Τσανακτσίδου.

Χριστιάνα Μπούνια

Το κομμάτι «Τα κλειδιά» ερμήνευσε η 18χρονη Χριστιάνα Μπούνια.

Έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να μπορέσει να πείσει την Τάμτα να της δώσει μια θέση στις καρέκλες και να πάει στα lives του show.

Ο Γιώργος Θεοφάνους της άσκησε σκληρή κριτική, ενώ οι άλλοι κριτές είπανε εν μέρει καλά λόγια. Τελικά η Τάμτα της έδωσε μια θέση στις καρέκλες της.

Διαβάστε ποια η τετράδα του Γιώργου Θεοφάνους στο X-Factor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.