Απίστευτα κρεσέντο Πιπιλή για Παραιτηθείτε, λαμπάδα και… πάχος Φίλη. Ρεζίλι στον αέρα [video]

Τι δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή για το πάχος του Νίκου Φίλη;

Η Φωτεινή Πιπιλή εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «αταίριαστοι» για να μιλήσει μεταξύ άλλων για τους «Παραιτηθείτε».

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το μόνο που κατάφερε ήταν να γελοιοποιηθεί.

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ μίλησε στην εκπομπή για το «κίνημα Παραιτηθείτε» όπου σχολίασε τη χθεσινή δήλωση του γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη ο οποίος ανέφερε στο facebook σχετικά με τους «Παραιτηθείτε» ότι αν τους μισούς από τους συμμετέχοντες «τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας».

Η Φωτεινή Πιπιλή πρόσθεσε με εμφανή διάθεση ειρωνείας, «άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν», λέγοντας ότι του επιστρέφει το χαρακτηρισμό «για τα καλσόν».

Αμέσως μετά όμως ξεπέρασε το όριο, εμφανίζοντας μια τεράστια λαμπάδα για λογαριασμό όπως είπε «των ελεύθερων στο πνεύμα πολιτών και για να τιμήσει τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης του κινήματος «Παραιτηθείτε» Φίλη και Νεφελούδη» και πρόσθεσε ότι δεν βρήκε λαμπάδα στο πάχος του κ. Φίλη.

Η αμετροέπεια της Φωτεινής Πιπιλή ήταν τέτοια που ακόμη και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ προσπάθησαν να την επαναφέρουν στην τάξη λέγοντάς της ότι αυτό που είπε ήταν αποτυχημένο.

Διαβάστε τι αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει ο Φίλης σε Αρχαία και στο διάλειμμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.