Θα τρίβετε τα μάτια σας: Τι εξωφρενικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Σπανούλης με Ολυμπιακό

Ποιο το νέο συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με Ολυμπιακό;

Μια ακόμη οικονομική υπέρβαση έκαναν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για να κρατήσουν τον Βασίλη Σπανούλη.

Δείτε πόσο θα κοστίσει η παραμονή του αρχηγού μετά την εκτόξευση της φορολογίας.

Οι οικονομικές θυσίες που κάνουν οι διοικήσεις των ΚΑΕ είναι ήδη μεγάλες και γίνονται ακόμη μεγαλύτερες μετά την εκτόξευση της φορολογίας. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε για δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον Βασίλη Σπανούλη και για να συμβεί αυτό Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα χρειαστεί να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, με τα περισσότερα χρήματα να μην καταλήγουν στο λογαριασμό του ηγέτη της ομάδας, αλλά στο κράτος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο συμβόλαιο με τον 33χρονο Βασίλη Σπανούλη προβλέπει ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το προηγούμενο συμβόλαιό του απέφερε στον ίδιο περίπου 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Κι όμως, μετά την αύξηση της φορολογίας (από 118% σε 145%), το νέο συμβόλαιο του Kill Bill θα στοιχίσει πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα δύο στους «ερυθρόλευκους». Υπολογίζεται πως θα κοστίσει συνολικά 3.720.000 ευρώ!

Η υπάρχουσα φορολογία είναι 45% επί του μεικτού ποσού, αλλά σε αυτό προστίθενται: α) 10% ως εισφορά αλληλεγγύης επειδή πρόκειται για συμβόλαιο άνω των 200.000 ευρώ, β) επιπλέον 10% επειδή οι μέτοχοι της ΚΑΕ καλύπτουν το ποσό μιας και ο ισολογισμός είναι αρνητικός, και γ) 1,1% ως φόρος συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός (αλλά και όλες οι άλλες ελληνικές ομάδες) έχουν να ανταγωνιστούν ομάδες από άλλες χώρες όπου η φορολογία είναι το 1/3 ή και το 1/4!

Πολύ εύκολες ήταν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Βασίλη Σπανούλη, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως δήλωσε ο ίδιος ο «Kill Bill».

Στο άψε σβήσε συμφώνησαν οι Βασίλης Σπανούλης και Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί να μην είπε πολλά όταν έβγαινε από τα γραφεία της Arcadia, ωστόσο ήταν πολύ ουσιαστικός, λέγοντας πως οι διαπραγματεύσεις κράτησαν ελάχιστα, καθώς αυτό που επιθυμούσε περισσότερο ήταν να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Είμαι ευχαριστημένος. Ήταν πολύ εύκολη διαδικασία να τα βρω πάλι με τους προέδρους. Τους ευχαριστώ πολύ που με κράτησαν στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εύχομαι καινούργιες επιτυχίες και ονειρικές στιγμές με τον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του «Kill Bill» εξερχόμενος από τα γραφεία της Arcadia.

Η ανακοίνωση της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια θα βγει τη Δευτέρα (13/6) από την ΚΑΕ, όπου εκτός από τη δήλωση του αρχηγού, θα υπάρξει και μία από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Δείτε τους λόγους που ο Βασίλης Σπανούλης έφτυσε στο πρόσωπο μια κοπέλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.