“Εν ψυχρώ δολοφονία” του Τάκη Μαυρίκου: Ποιος σκότωσε τον Δεξιό εκδότη

Τι αποκάλυψε η εφημερίδα του Παναγιώτη Μαυρίκου για εν ψυχρώ δολοφονία του εκδότη;

Για «εν ψυχρώ δολοφονία» κάνει λόγο η εφημερίδα του Παναγιώτη Μαυρίκου. Συγκεκριμένα στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η Ακρόπολις αναφέρει:

«Γκρεμίστηκαν και τα τελευταία ψήγματα του παρακρατικού κατεστημένου που ζει και βασιλεύει στη χώρα μας μετά την απίστευτη όσο και τραγική κατάληξη που είχε ο εκδότης της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Τάκης Μαυρίκος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, μέρα μεσημέρι, στην Αττική Οδό!acropolis

«Όλα δείχνουν δολοφονία» έλεγαν οι αστυνομικοί για την απανθρακωμένη σωρό του εκδότη της εφημερίδας μας και πατέρα δυο ανήλικων παιδιών, ενώ ο δημοσιογραφικός κόσμος έβριθε από συνεχείς αποκαλύψεις για τις μυστηριώδεις συμπτώσεις και ενδείξεις – που αγγίζουν τα όρια των αποδείξεων- και οδηγούν στο εύλογο συμπέρασμα πως πρόκειται για μια στεγνή δολοφονία υψηλού επαγγελματισμού…porsche

Ενδεικτικό είναι ότι στους διαδρόμους της Ασφάλειας, όσο και στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν διάχυτη η πεποίθηση πως «του έκλεισαν το στόμα εν μέσω νέων αποκαλύψεων», τον «έφαγαν πριν καταθέσει», «τον έκαψαν ζωντανό», ενώ προς επίρρωσιν των παραπάνω ήρθε να προστεθεί αργά το βράδυ η πληροφόρηση από αστυνομικές πηγές που μετά των πρώτων διερευνητικών εξετάσεων…. ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΟΧΑΙΟΥ!

Είναι ο τρίτος κατά σειρά εκδότης και δημοσιογράφος που δολοφονείται μετά τον Τζώρτη Αθανασιάδη της εφημερίδας ΒΡΑΔΥΝΗΣ και τον Νίκο Μομφεράτο της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ, από το παρακράτος που έχει απλώσει τα πλοκάμια του στον πολιτικό, οικονομικό και εκδοτικό τομέα, διαφεντεύοντας τις τύχες και το μέλλον εκατομμυρίων Ελλήνων.

Αυτά τα «παράσιτα» πολέμησε με τον μόνο τρόπο που ήξερε ο εκδότης της εφημερίδας μας Τάκης Μαυρίκος: Με την πένα του! Δεν υπολόγισε τίποτα και αυτό – όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων το πλήρωσε ακριβά.

Οι αποκαλύψεις της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και τα σκάνδαλα που έφερε στο φως της δημοσιότητας ενόχλησαν όσους κινούνται εντός και εκτός πολιτικού και επιχειρηματικού παρασκηνίου, όσους εμπλέκονται με τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος και κυρίως ενόχλησε σφοδρά αυτούς που έχουν παρεισφρήσει στον κρατικό μηχανισμό, απομυζώντας την περιουσία του ελληνικού λαού.

Ο Τάκης Μαυρίκος ξεκίνησε φτωχός και ως αυτοδημιούργητος δεν στηρίχτηκε ποτέ σε πολιτικά δεκανίκια» πιστοποιώντας με τον πιο εύλογο τρόπο ότι ο άνθρωπος που παλεύει και πιστεύει στις ικανότητές του έχοντας ως «όπλο» τη δουλειά πάει μπροστά. Και αυτούς τους ανθρώπους το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ δεν συμπάθησε ποτέ του…»

Διαβάστε ποιος ήθελε να δολοφονήσει τον Μαυρίκο σύμφωνα με τον Χίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.