Κατερίνα Στεφανίδη: Τι δήλωσε τρελαμένη αμέσως αφού κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο [video]

Τι είπε η Κατερίνα Στεφανίδη αμέσως αφού κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο 2016;

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά από έναν μεγάλο τελικό στο επί κοντώ των γυναικών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Χωρίς να έχει συνειδητοποίησει το κατόρθωμα της, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Στεφανιδη ήταν εξαιρετική στον τελικό του επί κοντώ και με 4.85μ. κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.

Μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα η Κατερίνα Στεφανίδη χάρισε στην Ελλάδα το 6ο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες: με άλμα στα 4.85 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας 2η με το ίδιο ύψος αλλά παραπάνω αποτυχημένα άλματα την Αμερικανίδα Μόρις και 3η τη ΝεοΖηλανδή Μακ Κάρτνεϊ στα 4.80.

Στις πρώτες δηλώσεις της, η Κατερίνα Στεφανίδη περιέγραψε πώς απέφυγε να δει το τελευταίο άλμα της Αμερικανίδας Μόρις, και έτσι νόμισε οτι οι πανηγυρισμοί από το κοινό σήμαιναν οτι πήρε το Αργυρό μετάλλιο.

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη αμέσως αφού κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ρίο 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=X5Tgs6YYJ84

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η Κατερίνα Στεφανίδη που ακόμη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αναδειχθεί χρυσή Ολυμπιονίκης.

Η Στεφανίδη μιλώντας στη κάμερα της ΕΡΤ είπε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται είμαι παρά πολύ χαρούμενη. Ήξερα ότι είναι ένα ύψος που το έχω (4.85) είναι κάτι που το κάνω όλο το χρόνο φέτος».

Σε ερώτηση γιατί δεν έβλεπε τις προσπάθειες των αντιπάλων της είπε: «Έχω αποφασίσει να μην κοιτάω στα άλματα των αντιπάλων μου».

Στη συνέχεια η χρυσή Ολυμπιονίκης έκανε μια μικρή αναδρομή στην καριέρα της λέγοντας: «Κάνω επί κοντώ από τα 10 μου με πολλές ατυχίες, πέρασαν πολλά χρόνια να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και για αυτό είναι τόσο σημαντικό αυτό το μετάλλιο για μένα».

Διαβάστε πώς πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη το Χρυσό μετάλλιο και ποιο το ενδιαφέρον βιογραφικό της Κατερίνας Στεφανίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.