Ρίο 2016: Σάρωσε ο Πετρούνιας στους κρίκους. Περηφάνια [video]

Σάρωσε ο Λευτέρης Πετρούνια στους Ολυμπιακούς του Ρίο 2016.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στους κρίκους, που του έδωσε 15.833 βαθμούς, ξεκίνησε ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου, Λευτέρης Πετρούνιας, την προσπάθειά του στο 1ο γκρουπ των προκριματικών της ενόργανης γυμναστικής των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Παρ’ ότι ο προκριματικός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα οριστικοποιηθούν τη νύχτα, η πετυχημένη εμφάνιση του 26χρονου Έλληνα πρωταθλητή, η οποία του δίνει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στην τελική οκτάδα του οργάνου, φαίνεται και από το γεγονός ότι είναι 1ος μέχρι στιγμής σε άσκηση με συντελεστή δυσκολίας 6,80.

Επίσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε κατά 0,300 β. τον Βραζιλιάνο μεγάλο αντίπαλό του στους κρίκους και Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Αρτούρ Ζανέτι, ο οποίος στα προκριματικά βαθμολογήθηκε με 15,533 σε άσκηση με συντελεστή δυσκολίας 6,70.

Στις δώδεκα καλύτερες βάρκες του διπλού σκιφ γυναικών προκρίθηκαν οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη.

Οι Ελληνίδες κωπηλάτριες και μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για ένα μετάλλιο ξεκίνησαν από την 1η διαδρομή της 3ης προκριματικής σειράς και εξασφάλισαν άμεσα την πρόκριση, χωρίς να χρειαστούν επαναληπτικό αγώνα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, πίσω από τη 2η Αυστραλία και την 1η Νέα Ζηλανδία.

Διαβάστε ποιοι Έλληνες θα γυρίσουν με μετάλλια από το Ρίο 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.