Χρυσό μετάλλιο για την Κατερίνα Στεφανίδη. Ο Τελικός στο Ρίο 2016

Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι έτοιμη για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε Χρυσό στο Ρίο 2016 μετά από έναν εξαιρετικά δραματικό αγώνα και άλμα στα 4,85μ! Δείτε βίντεο και αναλυτική περιγραφή εδώ.

Όλη η Ελλάδα θα στηθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.30) στις τηλεοράσεις για να δώσει την θετική της ενέργεια στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα επιχειρήσει να προσθέσει το 6ο μετάλλιο (και μακάρι το Χρυσό) στην συγκομιδή της Ελλάδας. Οι τελικοί στα 4 Χ 100 στον στίβο και οι ημιτελικοί στο μπάσκετ ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Στις 02.30 θα ξεκινήσει ο τελικός στο επί κοντώ στο Ολυμπιακό στάδιο με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου, μαζί με τις Αμερικανίδες Σούρ και Μόρις, την Κουβανή Σίλβα και την Αυστραλέζα Μπόιντ, ενώ θα απουσιάζει η Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ (με την καλύτρεη επίδοση εφέτος).

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η μόνη που πέρασε στον τελικό με ένα μόλις άλμα, επιτυχημένο στο όριο του 4.60.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του κλειστού στίβου για το 2016 Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε στον προκριματικό ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς επέλεξε να αρχίσει τις προσπάθειές της από τα 4,60 μέτρα, ύψος που έδινε την πρόκριση για τον τελικό. Η Στεφανίδη πέρασε αυτό το ύψος με την πρώτη προσπάθειά της και έκλεισε… θέση στον τελικό, δίνοντας υποσχέσεις γι’ ανάλογη εμφάνιση και στον τελικό.

Στον στίβο υπάρχουν άλλες τρεις ελληνικές συμμετοχές την Παρασκευή, καθώς ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα λάβει μέρος στον τελικό των 50 χιλιομέτρων βάδην, ενώ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Παναγιώτα Τσινοπούλου θα δώσουν το «παρών» στον τελικό των 20 χιλιομέτρων βάδην.

Τέλος, ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει και στη ρυθμική γυμναστική, αφού η Βαρβάρα Φίλιου θα αγωνιστεί στον προκριματικό του σύνθετου ατομικού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων:

ΣΤΙΒΟΣ
14:00 Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ – 50 χλμ. Βάδην –ΤΕΛΙΚΟΣ–
20:30 Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παναγιώτα Τσινοπούλου – 20 χλμ Βάδην –ΤΕΛΙΚΟΣ–
02:30 Κατερίνα Στεφανίδη – Επί Κοντώ –ΤΕΛΙΚΟΣ–

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
16:20-23:50 Βαρβάρα Φίλιου – Σύνθετο Ατομικό (προκριματικός)

Διαβάστε ποια είναι η Ελληνίδα Χρυσή πρωταθλήτρια έκπληξη, Κατερίνα Στεφανίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.