Διαζύγιο Πιτ-Τζολί: Τους “καίνε” οι νταντάδες. Αποκαλύψεις σοκ για 6 παιδιά, επεισόδιο στο αεροπλάνο

Τι λένε οι νταντάδες για τον τρόπο που μεγάλωναν τα παιδιά τους Πιτ-Τζολί; Καταγγελίες ότι τα παιδιά ζούσαν μέσα στο απόλυτο χάος και την αναρχία

Κάθε λεπτό που περνάει, οι αποκαλύψεις για τη ζωή του πιο διάσημου και λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ είναι καταιγιστικές και σοκάρουν: Αλκοόλ από παιδική ηλικία, cross dressing, επικίνδυνα παιχνίδια με μαχαίρια και καθόλου σχολείο. Οπως φαίνεται, η αναρχία ζούσε και βασίλευε στο σπίτι των Μπραντζελίνα.

Ως γνωστόν, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν έξι παιδιά, τα οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ζουν στην πλήρη αναρχία και χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 15χρονος Μάντοξ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρώην νταντά του, από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο!

«Είχε πιει κρασί και οδήγησε το αυτοκίνητο. Μέσα στη νύχτα έτρεχε πάνω κάτω προκειμένου να πάει να χωθεί στο κρεβάτι των γονιών του» λέει η νταντά.

Ενα άλλο γεγονός που σοκάρει και αποκαλύπτει πάλι η ίδια νταντά είναι πως είχε ακούσει την Τζολί να λέει για τον Μάντοξ όταν εκείνος ήταν μόλις 7 ετών: «Του έχω ήδη αγοράσει τα μαχαίρια του». Πράγματι ο Μάντοξ από μικρός έπαιζε με όπλα και μαχαίρια και έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του: «Οταν ήμουν 11 ετών η μητέρα μου μου αγόρασε τα πρώτα μου μαχαίρια. Είχα και πολλά όπλα». To δώρο του όταν έγινε 8 ετών ήταν να επισκεφτεί με τη μητέρα του καμπ προσφύγων στο Ιράκ.

Η ζωή μέσα στο σπίτι για τα έξι παιδιά (τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά) ήταν πραγματικά ένα χάος: Κάθε παιδί είχε την δική του νταντά. Τα βράδια το ζευγάρι κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά του και τα παιδιά έβλεπαν συνήθως κινούμενα σχέδια με τις νταντάδες. Κανένα από τα παιδιά της οικογένειας δεν πήγε σε πραγματικό σχολείο. Μόνο ο Μάντοξ, για τον οποίο η Αντζελίνα πιστεύει ότι έχει πολύ υψηλό IQ, πήγε σε ένα πολύ καλό σχολείο στο Λος Άντζελες αλλά αυτό κράτησε για πολύ λίγο. Τώρα η Τζολί σκέφτεται να τα πάει σε σχολείο για να κοινωνικοποιηθούν!

«Είχαν χάσει τον έλεγχο των παιδιών τους. Τα παιδιά μεταξύ τους τσακώνονταν και έπαιζαν ξύλο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ επικρατούσε το απόλυτο χάος στο σπίτι», είπε ακόμα μία πρώην νταντά που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

Ο Πιτ προσπαθούσε να τα πειθαρχήσει και πολλές φορές φώναζε, ενώ η Αντζελίνα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, δεν έκανε τίποτα για την ανατροφή τους. Μάλιστα είχε αναθέσει την ανατροφή τους στον αγαπημένο της αδερφό Χέβεν τον οποίο πλήρωνε με το 10% των εισπράξεών της.

Και οι καταγγελίες από πρώην νταντάδες συνεχίζονται: Τα παιδιά έκαναν πράγματα που δεν ήταν της ηλικίας τους, ενώ αυτό που ειδικά οι γκουβερνάντες δεν μπορούσαν να καταλάβουν ήταν ότι επιτρεπόταν στη Σιλόχ να ντύνεται σαν αγόρι. Οπως αναφέρουν «οι γονείς άφησαν το παιδί να χάσει την σεξουαλική του ταυτότητα».

Οσοι γνωρίζουν την οικογένεια λένε πως τα παιδιά δεν είχαν καμία σταθερότητα. Ζούσαν σε διαφορετικά πολυτελή σπίτια στο Λος Άντζελες, στη Νέα Ορλεάνη, στο Λονδίνο και σε πολυτελή ξενοδοχεία. Οταν το ζευγάρι ήθελε να μείνει μόνο του, έμενε σε πολυτελείς σουίτες και τα παιδιά έμεναν με τις νταντάδες για μέρες ολόκληρες.

«Για ατέλειωτες μέρες μέναμε με τα παιδιά τους χωρίς ρεπό. Ηταν μια πραγματική τρέλα», είπε μια από τις πολλές νταντάδες που αποφάσισαν να λύσουν τη σιωπή τους.

Δείτε τα παιδιά του ζεύγους Μπραντζελίνα

https://www.youtube.com/watch?v=G04IZNwhUxI

Εν τω μεταξύ, η αποκάλυψη ότι οι Αρχές ερευνούν, έπειτα από καταγγελία, εάν ο Μπραντ Πιτ κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά τα παιδιά του, έσκασε σαν «βόμβα» ίσως και μεγαλύτερη από την ανακοίνωση του διαζυγίου. Το δίκτυο TMZ που πρώτο έβγαλε την είδηση, επανέρχεται με νέες πληροφορίες επί του θέματος αναφέροντας πως το σοκαριστικό γεγονός που έκανε την Αντζελίνα να χωρίσει έλαβε χώρα μέσα στο ιδιωτικό Τζετ της οικογένειας, ημέρα Τετάρτη και την επόμενη, η ηθοποιός ανακοίνωσε την απόφαση της. Ως γνωστόν το διαζύγιο κατατέθηκε για λόγους γραφειοκρατικούς τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ ο διάσημος ηθοποιός ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες καθώς την περασμένη εβδομάδα αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να είναι εντελώς μεθυσμένος και να βρίζει και να χτυπάει ένα από τα παιδιά του, την ώρα που έβγαιναν από το ιδιωτικό τους τζετ που είχε προσγειωθεί έπειτα από οικογενειακές διακοπές. Η ένταση ήταν έκδηλη και σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία ο ηθοποιός ήταν σε παραλήρημα και πολύ βίαιος. Όπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ, όλα αυτά έγιναν ενώπιον της Αντζελίνας Τζολί.

Μετά το παραπάνω ρεπορτάζ πηγή της αστυνομία του Λος Άντζελες δήλωσε στον Independent πως η αστυνομία δεν ερευνά καμία καταγγελία κακοποίησης που να έχει σχέση με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και τα παιδιά του.

Μάλιστα η πηγή της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε χαρακτηριστικά: «Μας παίρνουν από το πρωί τηλέφωνο. Έχουμε επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία του τμήματος για το εάν ερευνούν καταγγελία κατά του ηθοποιού και η απάντηση είναι, όχι».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού είπαν: «Ο κ. Πιτ θεωρεί πολύ σοβαρά όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει ότι δεν χτύπησε τα παιδιά του. Είναι ατυχές το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν τον ξέρουν λένε τόσο αρνητικά πράγματα για εκείνον».

Ενδεχομένως πάντως το συμβάν στο αεροδρόμιο να είναι και το σοκαριστικό γεγονός στο οποίο αναφέρονται από χθες ξένες εφημερίδες και ώθησε την Τζολί να ζητήσει διαζύγιο…

Την περασμένη Δευτέρα όπως είναι γνωστό η Τζολί επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ζητώντας μάλιστα την πλήρη επιμέλεια και των έξι παιδιών τους.

Κύκλοι από το περιβάλλον του ηθοποιού λένε ότι ουδέποτε άσκησε οποιασδήποτε μορφής βία στα παιδιά του και πώς έχει πάρει το όλο θέμα «πολύ σοβαρά».

Η Τζολί από την πλευρά της λέει ότι η απόφασή της ελήφθη για το «καλό και την “υγεία” της οικογένειάς της».

Ο μάνατζέρ της είπε χαρακτηριστικά: «Η Αντζελίνα κάνει ό, τι είναι καλύτερο για το συμφέρον και τη φροντίδα των παιδιών της. Εκτιμά την κατανόηση όλων και αυτές τις δύσκολες στιγμές έχει την ανάγκη να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή».

Ο Μπραντ από την πλευρά του μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου είπε: «Είμαι πολύ λυπημένος από όλο αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.