Καρφιά από Γιώργο Τράγκα: “Τι ξέρει ο Καμμένος και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται τους ΑΝΕΛ”

Ποιες οι αποκαλύψεις του Γιώργου Τράγκα για Καμμένο και ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Γιώργος Τράγκας για ακόμη μία φορά προέβη σε αποκαλύψεις.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Εν Αθήναις» στον Real fm» ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας έκανε αναφορά στο τρίγωνο Πάνος Καμμένος, Αλέξης Τσίπρας και Βασίλής Λεβέντης, λέγοντας τα εξής:

«Χωρίς τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ δεν υπάρχει κυβέρνηση και ο Τσίπρας και οι γύρω του, σε περίπτωση απόσυρσης της στήριξης του Καμμένου, θα επιστρέψουν νωρίς στα σπίτια τους και ενδεχομένως στις προηγούμενες ασχολίες τους. Το λέω αυτό γιατί η περίπτωση συγκόλλησης Βασίλη Λεβέντη με την κυβέρνηση θεωρείται φαιδρή ιστορία, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.

Η υπόθεση Καλογρίτσα δυναμιτίζει τις σχέσεις των δύο κομμάτων που συγκυβερνούν. Ο Καμμένος εδώ και καιρό εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τον υπουργό Επικρατείας ότι προωθεί έναν εργολήπτη δημοσίων έργων να πάρει τηλεοπτικό σταθμό και καλεί τον επιχειρηματία να εγκαταλείψει μία από τις ιδιότητές του.

Από την πλευρά του ο κος Παππάς υποστηρίζει ότι λόγω της προηγούμενης νομολογίας για το βασικό μέτοχο δεν μπορούσαν να αποκλείσουν συγγενείς εργολάβων και επομένως δεν μπορούσαν να αποκλείσουν το γιο του Καλογρίτσα Βλαδίμηρο, εάν και ο πατέρας του τσιμπάει έργα του δημοσίου.

Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε στο Λονδίνο ότι ο Καλογρίτσας μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στην διαδικασία απόκτησης αδείας. Εάν αποδείξει ότι έπαψε να είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή εάν περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια.

Όπως είπε ο Πάνος, ο Καλογρίτσας έχει τα χρήματα ώστε να αποκτήσει την άδεια; Aλλά εξέφρασε και αμφιβολίες εάν θα περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες».

Φυσικά, δεν πέρασε ασχολίαστη και ή συνέντευξη του κυρίου Παππά στον Νικό Χατζηνικολάου:

«Και χθες που μίλησε ο κος Παππάς στον κο Χατζηνικολάου δεν διευκρίνισε εάν θα γίνει ο έλεγχος για την πρώτη δόση ή για ολόκληρο το ποσό.Περίεργα πράγματα και εν πολλοίς θολά πράγματα».
Αλλά και πως το δημόσιο αντιμετωπίζει τις πρόσφυγες ALPHA, λέγοντας :
«Άλλα περίεργα πράγματα αυτών των ημερών είναι ο τρόπος με τον οποίο το δημόσιο αντιμετωπίζει τα αιτήματα και τις προσφυγές του ALPHA που θέλει να δει το βίντεο της δημοπρασίας.

Εμείς είχαμε διαβάσει ότι οι κάμερες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού δεν θα καταγράφουν προσωπικά δεδομένα, τώρα ακούμε ότι ο Alpha θα δει το βίντεο της δημοπρασίας αλλά μετά την αφαίρεση των προσωπικών δεδομένων. Επίσης, θα δει το βίντεο αλλά δεν θα έχει τη δυνατότητα να πάρει αντίγραφο παρά την εισαγγελική οδηγία, η οποία τροποποιήθηκε χθες προσθέτοντας να μην πάρει προσωπικά δεδομένα.

Και τότε μάθαμε ότι υπάρχουν προσωπικά δεδομένα και πρέπει να αφαιρεθούν. Δηλαδή αποκαλύφθηκε ότι η δημοπρασία δεν ήταν στεγανή αλλά υπήρχε καταγραφή όλων των ενεργειών των διαγωνιζόμενων. Έχω την αίσθηση ότι δεν στέκεται πουθενά αυτή η ιστορία. Ξεκινάει από την παράκαμψη του ΕΣΡ και τελειώνει σε ένα διαγωνισμό με σκιές και πλήρη ενίσχυση των ολιγοπωλίων.

Η κυβέρνηση θα μπορούσε να εισπράξει 600 εκατ. ευρώ ανοίγοντας τη βεντάλια των αδειών και έχοντας εν λειτουργία τους υπάρχοντες αλλά και καινούργιους. Τα υπόλοιπα περί ρύθμισης της αγοράς είναι αστεία και εντελώς σοβιετικά.– λυπάμαι που το λέω μόνο πατερούληδες άλλων εποχών θα μπορούσαν να σκεφτούν».

Διαβάστε ποια η νέα δουλειά του Γιώργου Τράγκα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.